Fjord Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Fjord Line

Fjord Line

Fjord Line is een Noorse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt vanuit verschillende havens in het zuiden van Noorwegen naar Denemarken en Zweden.

Fjord Line werd opgericht in 1993 en bood in eerste instantie alleen overtochten aan tussen Noorwegen en Denemarken. Niet veel later werd de route tussen het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen overgenomen van Color Line. Hierna volgde een lastige periode die resulteerde in het sluiten van de veerdienst naar het Verenigd Koninkrijk. Uiteindelijk werd dankzij de fusie met Master Ferries in 2007 de weg naar boven weer ingezet. Vandaag de dag is Fjord Line een groot bedrijf met 600 medewerkers op het land en 430 medewerkers op zee.

Flord Line beschikt over moderne schepen met veel capaciteit voor zowel toeristen als commerciële voertuigen. De veerbootmaatschappij biedt dagelijks reguliere overtochten aan naar tal van bestemmingen.

In 2013 en 2014 werden respectievelijk de MS Stavangerfjord en de MS Bergensford in gebruik genomen. Deze milieuvriendelijke veerboten worden aangedreven door vloeibaar aardgas, waardoor er 23% minder broeikasgas en 100% minder sulfaat wordt uitgestoten.

Bekijk Fjord Line dienstregelingen, prijzen en boek Fjord Line ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Fjord Line ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Fjord Line klantenrecensies.

 • "Uitstekend"

  Vriendelijke personeel, goede prijzen, heel schoon, lekker eten

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht "

  We waren positief verrast door. We hadden de lounge gedaan, maar waren verder niet op de hoogte dat je dan gebruik mocht maken van een heerlijke counter met super lekker eten en drinken. Ook de stoelen zaten heerlijk en comfortabel waardoor mijn vrouw bijna geen last had van haar zeeziekte. Al met al een hele fijne overtocht die ik zeker iedereen kan aanraden.

  Lees meer Lees minder
 • "Krassen op de dakkoffer door orders van de crew te volgen"

  We hebben krassen op onze dakkoffer omdat we de orders van de crew volgend. Ze zegden is door te rijden en het bovendek op te rijden dat te laag was voor onze wagen met dakkoffer, maar dt konden wij niet zien. Uitendelijk moesten we helemaal terugrijden achteruit en tegen de stroom in naar beneden rijden dan. Nochtans hadden we de hoogte van het hele voertuig bij reservatie opgegeven.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Prima overtocht. Vlot inchecken en op tijd vertrekken.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.