Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Helsingborg Veerboot Haven

  • Helsingborg Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Helsingborg vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Helsingborg Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Helsingborg Veerdiensten

Helsingborg Gids

Helsingborg Gids

Helsingborg is gelegen in het meest zuidelijke deel van Zweden. 21 mei 1085 is bekend als de officiële verjaardag van Helsingborg. Dit was wanneer de stad voor het eerst werd genoemd in een akte van schenking van de Deense koning, Knut de Heilige, hoewel mensen hier al geruime tijd woonden. Strategisch was het een goed gekozen punt waaruit het smalste deel van het geluid gecontroleerd kon worden. De originele eenvoudige houten fort gebouwd op de bovenkant van de kliffen, werd in de 12de eeuw door een sterke en vrijwel onneembare kasteel vervangen. Het kasteel werd destijds omringd door een stad met 3 kerken en een klooster, maar op de smalle kust onder werden er geen gebouwen opgetrokken tot de 13e eeuw. Helsingborg staat bekend om zijn uitstekende water. Johan Jacob Döbelius stichtte in 1707 de Ramlösa Spa na het ontdekken van de ijzerhoudend voorjaar. Carolus Linnaeus prees het water hier in 1749 tijdens zijn reizen door Skåne.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.