Boek uw overtocht naar Puttgarden

De veerhaven van Puttgarden in Duitsland verbindt u met Rodby in Denemarken met een keuze uit 46 ferry overtochten per dag. De duur van de Puttgarden naar Rodby overtocht uit 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Scandlines.

Puttgarden Havenkaart

Klik voor Kaart

Puttgarden Veerdiensten

 • Scandlines
  • 46 afvaarten / dag 45 min
  • Prijsaanvraag

Puttgarden Gids

Puttgarden is een dorpje aan de noordoostkust van het Duitse eiland Fehmarn. Fehmarn ligt in de Baltische Zee aan de Fehmarnbelt, een zeestraat die Duitsland verbindt met Denemarken. Vanuit de haven van Puttgarden varen veerboten in 45 minuten naar Rodby aan de Deense zuidkust.

Wat te doen in Puttgarden?

Puttgarden is een typisch havendorp met kleurrijke huisjes aan de kust en veel groen in de woonwijken. De inwoners van Puttgarden drinken graag een kopje koffie in een van de cafés die het dorp rijk is of wandelen door de slaperige straatjes. Toeristen bezoeken Puttgarden voornamelijk op doorreis naar andere bestemmingen. Het dorp beschikt niet over echte bezienswaardigheden en er zijn weinig hotels. Puttgarden leent zich dus niet voor een langdurig verblijf.
In Puttgarden bevinden zich een aantal restaurants waar u prima kunt eten om energie op te doen voor de rest van uw reis. De meeste eetgelegenheden serveren typisch Duitse gerechten. Er hangt een gezellige sfeer in Puttgarden en de lokale bevolking is zeer gastvrij.

Vervoer

Puttgarden is een klein dorp dat uitstekend te voet verkend kan worden, met name tijdens de zomermaanden.

Hoe kom je in Puttgarden Veerboot Haven

 • Puttgarden Haven Adres

  Fährhafenstrasse 23769 Puttgarden

 • Puttgarden Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Puttgarden vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Puttgarden Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!