Color Line

Color Line is de grootste veerbootmaatschappij van Noorwegen, en een van de toonaangevende maatschappijen in Europa. De maatschappij staat symbool voor meer dan 100 jaar scheepvaartverkeer tussen Noorwegen en Europa.

Het merk Color Line werd in 1990 gelanceerd na de fusie van Jahre Line en Norway Line en de overname van Fred Olsen Ferries. Jaarlijks vervoert Color Line 4,2 miljoen passagiers, 800.000 auto's en 160.000 aanhangers. Color Line heeft op dit moment 3500 werknemers in dienst in 4 landen. Het hoofdkantoor van Color Line bevindt zich in Oslo. Daarnaast zijn er verschillende vestigingen in de rest van Noorwegen.

Aan boord van de veerboten van Color Line vindt u voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder grote taxfree winkels, speelruimtes voor kinderen en animatie. De veerboten beschikken over een ruime keuze aan cabines, variërend van eenvoudige Economy Class cabines tot ruime Color Class suites.

De vloot van Color Line bestaat onder andere uit MS Color Magic, de grootste Cruise Ferry met parkeerdek ter wereld. De hoogwaardige veerboten MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 en Color Hybrid hebben voldoende capaciteit voor honderden passagiers tegelijk.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Color Line snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Color Line routes

Color Line klantenrecensies.

 • "geweldig "

  Luxe reis. Heerlijk gemoten van het uitzicht op het bovenste dek. Prima restaurants aan boord. Fijne slaaphut.

  'Anonieme' reiste met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "perfect"

  Perfecte reis, inchecken bijzonder vriendelijk, schoon en netjes aan boord. Duidelijke uitleg over reis.

  'Harrie' reiste met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis"

  Prima reis gehad met Color Line van Hirtshals naar Larvik.

  'Roel' reiste met Color Line aan boord de Superspeed 2

  Lees meer Lees minder
 • "Goede service "

  Wij hebben op 6 augustus 2015 de overtocht gemaakt van Kristiansand naar Hirthls. Alles liep mooi oprijd. Een minpuntje was dat het eten niet echt lekker warm was.

  'Paul' reiste met Color Line

  Lees meer Lees minder