Color Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Color Line

Color Line

Color Line is de grootste veerbootmaatschappij van Noorwegen, en een van de toonaangevende maatschappijen in Europa. De maatschappij staat symbool voor meer dan 100 jaar scheepvaartverkeer tussen Noorwegen en Europa.

Het merk Color Line werd in 1990 gelanceerd na de fusie van Jahre Line en Norway Line en de overname van Fred Olsen Ferries. Jaarlijks vervoert Color Line 4,2 miljoen passagiers, 800.000 auto's en 160.000 aanhangers. Color Line heeft op dit moment 3500 werknemers in dienst in 4 landen. Het hoofdkantoor van Color Line bevindt zich in Oslo. Daarnaast zijn er verschillende vestigingen in de rest van Noorwegen.

Aan boord van de veerboten van Color Line vindt u voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder grote taxfree winkels, speelruimtes voor kinderen en animatie. De veerboten beschikken over een ruime keuze aan cabines, variërend van eenvoudige Economy Class cabines tot ruime Color Class suites.

De vloot van Color Line bestaat onder andere uit MS Color Magic, de grootste Cruise Ferry met parkeerdek ter wereld. De hoogwaardige veerboten MS Color Fantasy, Color Viking, Superspeed 1, Superspeed 2 en Color Hybrid hebben voldoende capaciteit voor honderden passagiers tegelijk.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Color Line snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Color Line klantenrecensies.

 • "Tevreden "

  Ferry

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldig! En super service!!"

  Alles meer dan na wens!

  Lees meer Lees minder
 • "Prachtig week, mooi buffet, goede reis!"

  Na een vakantie in Noorwegen de terugreis via Kristiansand en Hirtshals met Color Line gedaan. Mooi boot, vriendelijk personeel en een buffet dat werkelijk boven verwachting was. Een aanrader voor die mensen die bijv. via Kopenhagen - Malmo naar Noorwegen reizen en een andere weg terug zoeken.

  Lees meer Lees minder
 • "Comfortabel reizen met Color Line"

  In één week tweemaal gereisd met de ferry van Color line tussen Hirtshals en Kristiansand. Wij hebben dit als zeer relaxed ervaren en zouden het bij een volgende mogelijk zeker weer doen. Voor ons zou de catering wat meer gezondere voeding hun assortiment mogen opnemen.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.