Boek uw overtocht naar Ronne

De veerhaven van Ronne in Bornholm verbindt u met Swinoujscie in Polen met een keuze uit 1 ferry overtochten per week. De duur van de Ronne naar Swinoujscie overtocht uit 6 uur en het kruispunt wordt bediend door Polferries.

Ronne Havenkaart

Klik voor Kaart

Ronne Veerdiensten

 • Polferries
  • 1 Afvaart / Week 6 uur
  • Prijsaanvraag

Ronne Gids

Ronne is een stad in Denemarken, op het eiland Bornholm aan de Oostzee.
Ongeveer 8-900 jaar geleden, schepen konnen relatief veilig tussen twee riffen, die gelegen zijn aan de zee ten noorden en ten zuiden van Ronne verankeren. De haven en de stad werden hierdoor bekend. Het oudste deel van de haven is het idyllische Sdr. Badehavn net onder de St. Nicolai Kerk. In de 13e eeuw werd een zomer kapel op de heuvel boven de kust gebouwd.
Als een provinciestad, Ronne is minstens 675 jaar oud en vandaag de dag, de stad is het handels-en administratief centrum en het centrum voor de openbare dienst met een ziekenhuis en slachtoffer afdeling, politie, rechtbank, hoger secundair onderwijs en een technisch en beroepsonderwijs school.
In Ronne kunt u visindustrie en diverse andere industriële bedrijven vinden, die tot de leiders op de wereldmarkt binnen hun vakgebied behoren.

Hoe kom je in Ronne Veerboot Haven

 • Ronne Haven Adres

  Finlandsvej 3, 3700 Rønne

 • Ronne Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Ronne vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Ronne Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!