Boek uw overtocht naar Koge

De veerhaven van Koge in Denemarken verbindt u met Ronne in Bornholm met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Koge naar Ronne overtocht uit 5 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door BornholmerFærgen.

Koge Havenkaart

Klik voor Kaart

Koge Veerdiensten

 • BornholmerFærgen
  • 7 Afvaarten / Week 5 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Koge Gids

Koge is een stad in Roskilde County op de oostkust van het eiland Seeland in het oosten van Denemarken. Koge is een van de best bewaarde middeleeuwse steden in Denemarken. Het werd opgericht door koninklijke besluiten, dicht bij de kust en met een gewone straat systeem rond een grote centrale marktplein. Koge, kreeg in 1288 stadsrechten verleend en versterkt met wallen, grachten en grote stadspoorten. Rond jaar 1400 werd de stad een ondernemende commerciële centrum, en over de volgende 250 jaar uitgegroeid tot een van de leidende marktplaatsen op Seeland. Geen enkele andere stad heeft goed bewaard gebleven vakwerk oude huizen en middeleeuwse kelders als Køge, en in Kirkestræde vindt uw oudste huis van Denemarken dat uit 1527 dateert. Koge is momenteel weer een actief commercieel centrum en haven met een uitzonderlijk goed bewaarde stadscentrum gecreëerd door visionair mensen meer dan 700 jaar geleden.

Hoe kom je in Koge Veerboot Haven

 • Koge Haven Adres

  Baltic Kaj 1, DK-4600 Køge

 • Koge Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Koge vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Koge Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!