Boek uw overtocht naar Kristiansand

De veerhaven van Kristiansand in Noorwegen verbindt u met Hirtshals in Denemarken met een keuze uit 35 ferry overtochten per week. De duur van de Kristiansand naar Hirtshals overtocht uit 2 uur 15 minuten en het kruispunt wordt bediend door Fjord Line & Color Line.

Kristiansand Havenkaart

Klik voor Kaart

Kristiansand Veerboot Alternatieven

Kristiansand Veerdiensten

 • Fjord Line
  • 3 afvaarten / dag 2 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
 • Color Line
  • 14 Afvaarten / Week 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Kristiansand Gids

Kristiansand is na Oslo misschien wel de bekendste stad van Noorwegen. De stad beschikt over de belangrijkste haven van Scandinavië en wordt beschouwd als de hoofdstad van Zuid-Noorwegen. Kristiansand is een bruisende stad met de allure van een badplaats. In de winter valt er veel sneeuw, maar deze neerslag blijft aan de kust niet lang liggen en heeft dus relatief weinig invloed op de veerdiensten.

Kristiansand staat bekend om haar vriendelijke sfeer en gigantische gebouwen. Daarnaast is het voor toeristen erg makkelijk om zich door de stad te verplaatsen. Als u een dag in Kristiansand doorbrengt heeft u genoeg tijd om alle belangrijke bezienswaardigheden te bewonderen, te winkelen en een vorkje te prikken in een van de vele restaurants die de stad rijk is. In het historische stadscentrum vindt u de vismarkt en indrukwekkende bloemwerken. Vanuit het centrum vertrekken bovendien bussen naar de verder afgelegen gebieden waar u kunt genieten van het adembenemend mooie landschap.

De haven van Kristiansand staat bekend als de toegangspoort tot Denemarken. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Hirtshals aan de Deense noordkust. Deze overtochten duren drie uur en worden aangeboden door Fjordline of Color Line.

Hoe kom je in Kristiansand Veerboot Haven

 • Kristiansand Haven Adres

  Vestre Standgate 31, 4611 Kristiansand

 • Kristiansand Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Kristiansand vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Kristiansand Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!