Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Kristiansand Veerboot Haven

  • Kristiansand Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Kristiansand vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Kristiansand Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Kristiansand Veerdiensten

Kristiansand Gids

Kristiansand Gids

Kristiansand is een stad en gemeente in de provincie Vest - Agder in het zuiden van Noorwegen. Opgericht door en vernoemd naar Koning Christian IV, Kristiansand is een badplaats in Noorwegen - een heldere, energieke plaats, gedijt op zijn veerverbindingen met Denemarken en de populaire stranden. Er is ook een herinnering aan de zeventiende - eeuwse oorsprong: het kwadrant stratenplan dat door Christian IV op het centrum werd toegepast. De stad heeft grote scheepsbouw- en reparatie faciliteiten die de Noordzee olie-industrie van Noorwegen steunen. De statische omvormer plant van de HVDC Cross- Skagerak ligt ook in de duurt. Kristiansand en Sørlandet hebben veel zon in de zomer periode in vergelijking met het grootste deel van Noorwegen. Er kunnen zware sneeuwval in de winter zijn, maar de sneeuw blijft zelden lang aan de kust. Muziek speelt een belangrijke rol op het cultureel podium van de stad, met de Quart Festival en het International Church Music Festival als de meest prominente jaarlijkse evenementen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.