Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Hirtshals Veerboot Haven

  • Hirtshals Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hirtshals vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hirtshals Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Hirtshals Veerdiensten

Hirtshals Gids

Wat te doen in Hirtshals?

Hirtshals is de tweede visserijhaven van Denemarken. Het is een gezellige kustplaats met leuke winkelstraatjes en restaurants waar u overheerlijke visgerechten kunt bestellen. Het stadje wordt het hele jaar door druk bezocht door Noren die graag hun inkopen doen in Denemarken. Hirtshals is een leuke bestemming voor een korte vakantie. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Bunker Museum, een complex dat bestaat uit 54 bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, compleet met zoek- en lichtinstallaties. Het Nordsøen Oceanarium is het grootste aquarium van Noord-Europa en u kunt hier prachtige zeedieren bewonderen. Het aquarium beschikt over een groot buitenterrein met speeltuinen en een waterbassin. Ook een aanrader is de vuurtoren, Hirtshals Fyr. Deze vuurtoren is toegankelijk voor het publiek en biedt een schitterend uitzicht over Hirtshals en het omringende duingebied. De Hirtshals Golf Club beschikt over een mooie golfbaan waar liefhebbers van deze sport hun hart kunnen ophalen.

Vervoer

Hirtshals is een klein stadje dat zich uitstekend leent voor het maken van wandel- of fietstochten door de prachtige omgeving.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.