Goteborg
Frederikshavn
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Goteborg - Frederikshavn is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Goteborg - Frederikshavn

Goteborg naar Frederikshavn Veerboot

De Goteborg Frederikshavn veerdienst verbindt Zweden met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 49 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 15 minuten.

Goteborg Frederikshavn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Denemarken.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Goteborg naar Frederikshavn?

  De reistijd per veerboot van Goteborg naar Frederikshavn is ongeveer 3h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Goteborg naar Frederikshavn?

  De prijs van de ferry overtocht van Goteborg naar Frederikshavn kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Goteborg naar Frederikshavn is 144 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Goteborg naar Frederikshavn?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Goteborg naar Frederikshavn en dat is
  • Stena Line
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Goteborg naar Frederikshavn?

  Boek overtochten van Goteborg naar Frederikshavn via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Goteborg naar Frederikshavn?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Goteborg naar Frederikshavn reizen met
  • Stena Line
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Goteborg naar Frederikshavn?

  Ja, je kunt met een voertuig van Goteborg naar Frederikshavn reizen met
  • Stena Line
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Frederikshavn naar Frederikshavn?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Stena Line
 • Wat is de afstand tussen Goteborg en Frederikshavn?

  De afstand van Goteborg naar Frederikshavn is ongeveer 85 zeemijlen.

Goteborg Frederikshavn Veerboot klantenrecensies

 • "reis Göteborg-Frederikshavn"

  vlotte rustige vaart, maar veel drukte aan boord (lange wachtrijen bij catering, veel kinderen); voldoende zitplaatsen

  'Stena Jutlandica' travelled on Stena Jutlandica

  Lees meer Lees minder
 • "Vegan options Restaurant, buy with confidence!"

  I ordered a vegan hamburgar menu and probably due to my bad Swedish i ddin't receive the menu but an other vegan dish. The hamburger looked and tasted as a real one and I didn't eat it. When teh girl from the kitchen came to clean the table she saw that i left it on the plate and she asked why? I said it is probably a normal hamburger and I don't eat meat. She assured me that it was vegan and when I siad leave it then I will finish she said no no no and took the plate. In a very short time she came back with the oirginal plate I ordered free of charge. What a service. She didnt want me to eat a cold vegan hamburger. Thank you!

  'Stena Danica' travelled on Stena Danica

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastisch overtocht"

  Wij hebben een hele fijne ervaring gehad. We werden netjes aan boord begeleidt. Dit is belangrijk, aangezien mijn man in een rolstoel zit. Voor slechts €13,- p.p. konden we in de lounge voorin zitten. Daar was het heel relaxed toeven in luxe stoelen, waarvan de rugleuning naar achteren kan. Bovendien stond hier een koffie machine met lekkere koffie/cappuccino. Er was ook airco in deze ruimte. Al met al was het zeker voor herhaling vatbaar.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Goed geregeld"

  Makkelijk online te reserveren, duidelijk en prima faciliteiten.

  'Stena Danica' travelled on Stena Danica

  Lees meer Lees minder

Goteborg Gids

Göteborg is een stad gelegen aan de westkust van Zweden, ongeveer halverwege tussen de steden Kopenhagen in Denemarken en Oslo in Noorwegen. De stad ligt aan de monding van de rivier de Göta älv, en de handelsstad heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het gebied. De haven van Göteborg is de grootste in zijn soort in de Scandinavische landen. De stad heeft een rijk industrieel en cultureel erfgoed. Göteborg is waar de autofabrikant Volvo werd opgericht in 1927 en is ook de thuisbasis van twee universiteiten, de Universiteit van Göteborg en de Chalmers University of Technology.
De stad is ook de thuisbasis van enkele van de grootste culturele evenementen van Scandinavië. Het International Film Festival wordt sinds 1979 in de stad gehouden, net als de Way Out West en Metaltown muziekfestivals.
Bij aankomst in de haven, bezoekers zullen langs de attracties van de waterkant, met de buitengewoon handige functie van uitstappen in het centrum van de stad. De onlangs geopende passagier en cruise terminal is gelegen tegenover het centrum van de stad aan de rivier de Göta. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Frederikshavn in Denemarken, Kristiansand in Denemarken, Kiel in Duitsland en Newcastle in het Verenigd Koninkrijk.


Frederikshavn Gids

Gelegen aan de noordoostelijke kust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken, De stad Frederikshavn staat bekend om visserij en om haar haven, die veerverbindingen naar Zweden en Noorwegen biedt. De naam van de stad vertaalt naar "Frederik's Harbour". Er zijn veel dingen te zien en te doen in de stad, waaronder de stad een bezoek aan Palm Beach, met zijn 100 palmbomen, de Bangsbo Museum, Frederikshavn Art Museum, Frederikshavn Shipyard Historical Society, de Tordenskiold Festival en de tweejaarlijkse Lighting Festival.

Veerdiensten naar Zweden duren tussen de 2 uur en 3 uur en 15 minuten. Diensten naar Noorwegen duren tussen de 9 uur en 12 uur. Er zijn ook veerboten naar Laeso, het eiland in het midden van het Kattegat (reistijd van 90 minuten) en naar de kleine Hirsholmene archipel, gelegen in het Kattegat ongeveer 7 km naar het noorden ten oosten van Frederikshavn.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.