Goteborg
Frederikshavn
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Goteborg - Frederikshavn is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Goteborg - Frederikshavn

Nieuwste aanbiedingen voor Goteborg - Frederikshavn

Goteborg naar Frederikshavn Veerboot

De Goteborg Frederikshavn veerdienst verbindt Zweden met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 35 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 15 minuten.

Goteborg Frederikshavn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Goteborg naar Frederikshavn Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Denemarken pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Goteborg Frederikshavn Veerboot klantenrecensies

 • "Dubbele afschrijving"

  LET OP: Dit is geen review maar een bericht naar Direct ferrie's, betreffende een dubbele afschrijving van de veerbootkosten van Gotenburg naar Frederikshaven. Dit blijkt de enige communicatie lijn met Direct Ferries te zijn. De klantenservice-link wekt niet meer. Per abuis blijk ik op 18 juli 2x geboekt te hebben, terwijl ikzelf het idee te hebben dat de boeking niet gedaan was vanaf mijn mobielnummer, aangezien er een vingerafdrukverificatie gevraagd werd en ik deze niet op mijn mobiel heb. Gelukkig bleek op 22 juli, aan de balie van StenaLine in Gotenburg bleek dat er boeking was gedaan en betaald. Zodat ik de volgende dag, met de nachtboot mee kon naar Frederikshaven. Echter de som van € 95,50 is 2 x afgeschreven.(zie onder) Dubbele afschrijving Creditcart Direct Ferries Ltd, 12th Floor Portland House, Bressenden Place, London, SW1E 5RS, United Kingdom DIRECTF*DFP129274342 LONDON EC4Y 8 GB 18 jul. | 08:51:52 € 95,50 Af Commuter Transportation Online GB H.A.G. DE JONG **** - 5369 DIRECTF*DFP129274342 LONDON EC4Y 8 GB 18 jul. | 08:46:17 € 95,50 Af Commuter Transportation Online GB H.A.G. DE JONG **** - 5369 Kunt u ervoor zorgen dat EEN afschrijving terugbetaald, van € 95,50, wordt op rekening nummer NL26 ASNB 0708 1557 90 tnv H. de Jong Vertrouwede erop dat e.e.a. goed geregeld wordt Met vriendelijke groeten. H. de Jong Tel. 0616116902 Sara de Bronovoland 37 1705MD Heerhugowaard

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Snelle en confotabele verbinding tussen Zweden en Denemarken"

  Snelle en confortabele verbinding tussen Zweden en Denemarken. Je moet je echter te lang op voorhand aanmelden. (1uur, kan volgens mij zeker korter).

  'Stena Danica' travelled on Stena Danica

  Lees meer Lees minder
 • "Ik drink graag mijn eigen koffie "

  Het boeken van een overtocht gaat prima. Het schip is comfortabel Jammer dar je niet je eigen koffie mag opdrinken op het Sundeck met de ‘palmen’. Er wordt al verdiend aan de overtocht.

  'Stena Danica' travelled on Stena Danica

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht goteborg-frederikshaven"

  Bevestiging per mail gekregen. Niet helemaal duidelijk waar ik de kaarten moest halen. Bleek ook niet nodig. Uitgeprinte mail aan loket laten zien was genoeg. Voor onze hond hadden we ook betaald, helaas is hij tijdens onze vakantie overleden. Gevraagd of we het geld wat we voor hem hadden betaald terug konden krijgen maar dat kon niet. Dat vond ik teleurstellend gezien de omstandigheden.

  'Stena Jutlandica' travelled on Stena Jutlandica

  Lees meer Lees minder

Goteborg Gids

Göteborg is een stad gelegen aan de westkust van Zweden, ongeveer halverwege tussen de steden Kopenhagen in Denemarken en Oslo in Noorwegen. De stad ligt aan de monding van de rivier de Göta älv, en de handelsstad heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het gebied. De haven van Göteborg is de grootste in zijn soort in de Scandinavische landen. De stad heeft een rijk industrieel en cultureel erfgoed. Göteborg is waar de autofabrikant Volvo werd opgericht in 1927 en is ook de thuisbasis van twee universiteiten, de Universiteit van Göteborg en de Chalmers University of Technology.
De stad is ook de thuisbasis van enkele van de grootste culturele evenementen van Scandinavië. Het International Film Festival wordt sinds 1979 in de stad gehouden, net als de Way Out West en Metaltown muziekfestivals.
Bij aankomst in de haven, bezoekers zullen langs de attracties van de waterkant, met de buitengewoon handige functie van uitstappen in het centrum van de stad. De onlangs geopende passagier en cruise terminal is gelegen tegenover het centrum van de stad aan de rivier de Göta. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Frederikshavn in Denemarken, Kristiansand in Denemarken, Kiel in Duitsland en Newcastle in het Verenigd Koninkrijk.


Frederikshavn Gids

Gelegen aan de noordoostelijke kust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken, De stad Frederikshavn staat bekend om visserij en om haar haven, die veerverbindingen naar Zweden en Noorwegen biedt. De naam van de stad vertaalt naar "Frederik's Harbour". Er zijn veel dingen te zien en te doen in de stad, waaronder de stad een bezoek aan Palm Beach, met zijn 100 palmbomen, de Bangsbo Museum, Frederikshavn Art Museum, Frederikshavn Shipyard Historical Society, de Tordenskiold Festival en de tweejaarlijkse Lighting Festival.

Veerdiensten naar Zweden duren tussen de 2 uur en 3 uur en 15 minuten. Diensten naar Noorwegen duren tussen de 9 uur en 12 uur. Er zijn ook veerboten naar Laeso, het eiland in het midden van het Kattegat (reistijd van 90 minuten) en naar de kleine Hirsholmene archipel, gelegen in het Kattegat ongeveer 7 km naar het noorden ten oosten van Frederikshavn.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking