Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Goteborg Veerboot Haven

  • Goteborg Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Goteborg vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Goteborg Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Goteborg Veerdiensten

Goteborg Gids

Goteborg Gids

Göteborg is een stad aan de westkust van Zweden, in de Provincie van Västra Götaland. De stad wordt vaak vergeleken met de Amerikaanse stad San Francisco, door de vele bruggen, heuvels, water, trams en zeevruchten restaurants. De stad heeft een lange en succesvolle traditie van handel en industrie, en een aantal van de meest bekende Scandinavische bedrijven zoals Volvo, SKF, ESAB, Hasselblad hebben hier hun oorsprong en hoofdkantoren. Een belangrijk deel van de Zweedse export en import passeren de haven van Göteborg. Koning Gustav II Adolf was op zoek naar een westerse handel toen hij Göteborg in het begin van de zeventiende eeuw opgericht had als een reactie op de hoge tarief kosten door de Denen voor het gebruik van de smalle geluid tussen de twee landen. Gustav bewonderde Nederlandsers als handelaars en nodigen hen uit voor de handel en om in Göteborg wonen, het is door hun invloed dat de stad zijn huidige vorm heeft gekregen, waarvan sommige plaatsen nog altijd een Nederlandse uitstraling hebben.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.