Boek uw overtocht naar Gedser

De veerhaven van Gedser in Denemarken verbindt u met Rostock in Duitsland met een keuze uit 8 ferry overtochten per dag. De duur van de Gedser naar Rostock overtocht uit 1 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Scandlines.

Gedser Havenkaart

Klik voor Kaart

Gedser Veerdiensten

 • Scandlines
  • 8 afvaarten / dag 1 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Gedser Gids

Gedser is de meest zuidelijke punt van Denemarken en Scandinavië. Het gaat verder door tot in de Oostzee, en het is op dit punt dat de Oostzee de drukste waterweg is in Denemarken.
De laatste ontwikkelingen van de ijstijd in Denemarken was op Southfalster ongeveer 13.000 jaar geleden.
Hier lagen de ijsmassa geploegd in de grond als gevolg van het enorme gewicht van het ijs. Net als een bulldozer waren de aarde materialen geduwd voor het ijs en maakten dit tot een reeks van heuvels –vandaag gaande van de Korselitze gebied in het noorden tot Gedser Cliff voortgezet in de Gedser Reef in het zuiden.Het heeft de functies van een nieuwe grens stad, met een ferry terminal en het treinstation.

Hoe kom je in Gedser Veerboot Haven

 • Gedser Haven Adres

  Jernbanevejen 1, 4874 Gedser

 • Gedser Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Gedser vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Gedser Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!