Larvik
Hirtshals
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Larvik - Hirtshals is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Larvik - Hirtshals

Nieuwste aanbiedingen voor Larvik - Hirtshals

Larvik naar Hirtshals Veerboot

De Larvik Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Color Line. De veerdienst gaat maximaal 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Larvik Hirtshals vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Larvik Hirtshals Veerboot klantenrecensies

 • "Larvik Hirtshals "

  Prima reis

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht "

  Alles goed. Aankomst bij co troel waar kenteken al werd herkend. Duidelijke aanwijzingen boot op en af. Mooie voorzieningen op de boot. We hadden wel harde wind. Ik zou het prettig vinden als daar meer informatie over kwam tijdens de reis. Bv als de kapitein omroept dat er weliswaar flinke wind is maar dat de boot daar geen enkele moeite mee heeft en dat er enkel een lichte deining is. Dit soort gerustellingen zijn m.i. Zeer welkom. Voor personeel is zo’ reis weliswaar normaal, maar voor velen is het de eerste keer. Dus doe aan onzekerheidsreductie. Mvg Gert

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne vaart"

  Verliep soepel en snel, prima en genoeg plekken op de boot. Zeer vriendelijk personeel!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Uiterst snelle boot, lekker comfortabel"

  Voor de tweede keer met zo'n high-speed boot mee: een geweldige ervaring! Het is feitelijk gewoon een XXL catamaran. Je komt aanrijden en de vriendelijk lachende jongen in het huisje bij de slagboom wist al wie ik was... tja, een modern kentekenregistratiesysteem neemt veel werk uit handen. Het is duidelijk: alles is hier gericht op pure efficiency. Als je toch aan boord bent: absoluut even het achterdek op en dat enorme geweld van de motoren bekijken.... het water spuit een ontzettend eind weg! Catering is typisch Deens: veel worstjes, patat en zoetigheid in elke denkbare vorm. Tax-free shop is de bekende mix van alcohol, tabak, zoetigheid, luxe luchtjes en kleding. Zelfs iets voor de geplande aankomsttijd aangekomen, waar we vlotjes met zijn allen van boord waren. Op 1 of andere manier wordt al dat verkeer prima in goede banen geleid: je zit voor je het weet op de snelweg. Al met al een heel vlotte verbinding die zonder enig probleem verliep en daarom alleen al zeker voor herhaling vatbaar is! In zijn algemeenheid vind ik persoonlijk de Color Line de beste rederij - ik ben eerder naar Noorwegen gegaan met zowel de Stena Line als de Color Line - en eerlijk gezegd is er geen vergelijking tussen die twee mogelijk. Color line is op die lange tochten op elk front mooier, beter en... lekkerder! Vaak slechts een fractie duurder. Ik zou zeggen: dat geld is zeer goed besteed, een optimaal begin én eind van je vakantie!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Larvik Gids

Larvik is een havenstad in Noorwegen. De stad ligt ongeveer 105 kilometer ten oosten van Oslo in de provincie Vestfold. Larvik werd in 1671 gesticht door Ulrik Fredrik Gyldenlove, de eerste graaf Laurvig. In Lavrik ligt het landgoed Treschow dat momenteel eigendom is van Mille-Marie Treschow, de rijkste vrouw van Noorwegen. Larvik beschikt over verschillende bezienswaardigheden zoals Galleri Winther, Larvik Museum, de vuurtoren Stavernsodden en de voormalige marinebasis Fredriksvern.

Vanuit Larvik vertrekken dagelijks veerboten naar Hirtshals in Denemarken. Inchecken is mogelijk vanaf 2 uur voor vertrek en u wordt verzocht om uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.


Hirtshals Gids

Hirtshals ligt aan de kust van het eiland Vendsyssel-Thy, onderdeel van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Het stadje is geconcentreerd rondom de kunstmatige haven die werd gebouwd tussen 1919 en 1931. In 1925 werd de spoorlijn tussen Hjørring en Hirtshals geopend om de haven van Hirtshals te verbinden met de rest van Denemarken. Nadat de haven in 1966 verder werd uitgebreid, groeide de vissersvloot van Hirtshals uit tot een van de grootste van het land.

De winkels in Hirtshals worden drukbezocht door de vele toeristen die door de veerboten naar het stadje worden gebracht. Een groot deel van de bezoekers is afkomstig uit Noorwegen. De Noren bezoeken Hirtshals vooral om inkopen te doen. Een van de belangrijkste toeristische attracties is het Nordsoen Oceanarium, waar maar liefst 70 verschillende soorten vissen en zeedieren te bewonderen zijn.

Vanuit de haven van Hirtshals vertrekken veerboten naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking