Stavanger
Hirtshals
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Stavanger - Hirtshals

Veerboot van Stavanger naar Hirtshals

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Stavanger en Hirtshals. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Fjord Line. Stavanger Hirtshals veerboten kosten tussen €170 en €689, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Stavanger Hirtshals veerboten.

Stavanger Hirtshals Veerboot Tijden

De eerste Stavanger Hirtshals ferry vertrekt meestal vanuit Stavanger rond 20:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:00.

Hoe lang is de veerboot van Stavanger naar Hirtshals?

Stavanger Hirtshals Veerboot vaartijd op deze route kan ongeveer 12u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 12u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Stavanger Hirtshals Veerboot Prijzen

Stavanger Hirtshals veerboot prijzen variëren tussen €170* en €689*. De gemiddelde prijs is €409*. De goedkoopste Stavanger Hirtshals veerboot prijzen beginnen vanaf €52*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €269*. De gemiddelde prijs voor een auto is €436*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Stavanger naar Hirtshals?

De afstand tussen Stavanger en Hirtshals is ongeveer 316,3 mijl (509,1 km) of 274,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Stavanger Hirtshals veerboot?

Ja, Fjord Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Stavanger en Hirtshals. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Stavanger en Hirtshals.

Kan ik te voet reizen van Stavanger naar Hirtshals?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Fjord Line tussen Stavanger en Hirtshals.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Stavanger naar Hirtshals?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Stavanger naar Hirtshals met Fjord Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Stavanger - Hirtshals Route-overzicht
Land van vertrek Noorwegen
Land van bestemming Denemarken
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Fjord Line
Gemiddelde prijs 521 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 12h 0m
Eerste veerboot 20:00
Afstand 274 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Stavanger naar Hirtshals?

De reistijd per veerboot van Stavanger naar Hirtshals is ongeveer 12h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Stavanger naar Hirtshals?

De prijs van de ferry overtocht van Stavanger naar Hirtshals kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Stavanger naar Hirtshals is 479 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Stavanger naar Hirtshals?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Stavanger naar Hirtshals en dat is
 • Fjord Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Stavanger naar Hirtshals?

Boek overtochten van Stavanger naar Hirtshals via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Stavanger naar Hirtshals?

Ja, je kunt als voetpassagier van Stavanger naar Hirtshals reizen met
 • Fjord Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Stavanger naar Hirtshals?

Ja, je kunt met een voertuig van Stavanger naar Hirtshals reizen met
 • Fjord Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Stavanger naar Hirtshals?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Fjord Line

Wat is de afstand tussen Stavanger en Hirtshals?

De afstand van Stavanger naar Hirtshals is ongeveer 274 zeemijlen.

Stavanger Hirtshals Veerboot klantenrecensies

 • "Uitstekende overtocht"

  Fantastische hut voor 4 personen. Alles was netjes en volledig, zelfs de minibar was inclusief. Het ontbijt werd keurig aangevuld. En het uitzicht s'morgens was adembenemend richting Bergen toe. Een hele mooie ervaring.

  'MS Stavangerfjord' travelled on MS Stavangerfjord

  Lees meer Lees minder

Stavanger Gids

De Noorse stad Stavanger is gelegen aan de Stavanger schiereiland, in het zuidwesten van het land. Daterend uit de 12e eeuw het centrum van de stad is grotendeels van 18e en 19e eeuwse constructie met houten huizen, die beschermd zijn als gevolg van hun historische betekenis. Kathedraal van de stad dateert ook uit de 12e eeuw en is een populaire toeristische attractie. De stad, die heel goed is geslaagd om zijn dorpse sfeer behouden heeft een aantal musea die items die zijn van zowel lokale en nationale belang bevat. Het Noorse Petroleum Museum in de stad werd geopend in 1998 en is de stad de meest bezochte museum en de enige aardolie museum in Europa. Opgericht in 1864 is de Missjonmuseet dat is de stad de oudste museum en is gelegen op de begane grond van het faculteitsgebouw bij MHS en bevat ongeveer 5.000 exposities. De stad is ook populair bij bezoekers die het gebruiken als uitvalsbasis om de Noorse fjorden te bezoeken. Als de poort naar de fjorden van de meest populaire attractie is Preekstoel die trekt elk jaar ongeveer 200.000.

Gelegen buiten Stavanger, de haven heeft diensten naar Hirtshals in Denemarken. Lokale verboten zijn ook beschikbaar met veerdiensten naar Tau en Kvitsøy, terwijl snelle passagiersboten verboten hebben naar vele dorpen en eilanden op de belangrijkste routes - naar Haugesund en Sauda.


Hirtshals Gids

Hirtshals ligt aan de kust van het eiland Vendsyssel-Thy, onderdeel van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Het stadje is geconcentreerd rondom de kunstmatige haven die werd gebouwd tussen 1919 en 1931. In 1925 werd de spoorlijn tussen Hjørring en Hirtshals geopend om de haven van Hirtshals te verbinden met de rest van Denemarken. Nadat de haven in 1966 verder werd uitgebreid, groeide de vissersvloot van Hirtshals uit tot een van de grootste van het land.

De winkels in Hirtshals worden drukbezocht door de vele toeristen die door de veerboten naar het stadje worden gebracht. Een groot deel van de bezoekers is afkomstig uit Noorwegen. De Noren bezoeken Hirtshals vooral om inkopen te doen. Een van de belangrijkste toeristische attracties is het Nordsoen Oceanarium, waar maar liefst 70 verschillende soorten vissen en zeedieren te bewonderen zijn.

Vanuit de haven van Hirtshals vertrekken veerboten naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.


Stavanger naar Hirtshals Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Fjord Line 20:00 08:00 12 uur Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.