Bergen
Hirtshals
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bergen - Hirtshals

Veerboot van Bergen naar Hirtshals

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Bergen en Hirtshals. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Fjord Line. Bergen Hirtshals veerboten kosten tussen €170 en €692, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bergen Hirtshals veerboten.

Bergen Hirtshals Veerboot Tijden

De eerste Bergen Hirtshals veerboot vertrekt meestal vanuit Bergen rond 13:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:30.

Hoe lang is de veerboot van Bergen naar Hirtshals?

Bergen Hirtshals Veerboot vaartijd op deze route kan ongeveer 18u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 18u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Bergen Hirtshals Veerboot Prijzen

Bergen Hirtshals veerboot prijzen variëren tussen €170* en €692*. De gemiddelde prijs is €411*. De goedkoopste Bergen Hirtshals veerboot prijzen beginnen vanaf €52*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €271*. De gemiddelde prijs voor een auto is €438*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Bergen naar Hirtshals?

De afstand tussen Bergen en Hirtshals is ongeveer 373,9 mijl (601,8 km) of 324,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Bergen Hirtshals veerboot?

Ja, Fjord Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Bergen en Hirtshals. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bergen en Hirtshals.

Kan ik te voet reizen van Bergen naar Hirtshals?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Fjord Line tussen Bergen en Hirtshals.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Bergen naar Hirtshals?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Bergen naar Hirtshals met Fjord Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Bergen - Hirtshals Route-overzicht
Land van vertrek Noorwegen
Land van bestemming Denemarken
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Fjord Line
Gemiddelde prijs 522 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 18h 30m
Eerste veerboot 13:30
Afstand 324 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Bergen naar Hirtshals?

De reistijd per veerboot van Bergen naar Hirtshals is ongeveer 18h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Bergen naar Hirtshals?

De prijs van de ferry overtocht van Bergen naar Hirtshals kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bergen naar Hirtshals is 309 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Bergen naar Hirtshals?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Bergen naar Hirtshals en dat is
 • Fjord Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bergen naar Hirtshals?

Boek overtochten van Bergen naar Hirtshals via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bergen naar Hirtshals?

Ja, je kunt als voetpassagier van Bergen naar Hirtshals reizen met
 • Fjord Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bergen naar Hirtshals?

Ja, je kunt met een voertuig van Bergen naar Hirtshals reizen met
 • Fjord Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bergen naar Hirtshals?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Fjord Line

Wat is de afstand tussen Bergen en Hirtshals?

De afstand van Bergen naar Hirtshals is ongeveer 324 zeemijlen.

Bergen Hirtshals Veerboot klantenrecensies

 • "Uitstekende overtocht"

  Fantastische hut voor 4 personen. Alles was netjes en volledig, zelfs de minibar was inclusief. Het ontbijt werd keurig aangevuld. En het uitzicht s'morgens was adembenemend richting Bergen toe. Een hele mooie ervaring.

  'MS Stavangerfjord' travelled on MS Stavangerfjord

  Lees meer Lees minder

Bergen Gids

De stad Bergen is gelegen aan de westkust van Noorwegen, op het schiereiland van Bergenhalvoyen, en is ook wel bekend als de stad van de zeven bergen. Het stadscentrum en de noordelijke wijken bevinden zich aan de kust van Byfjorden. Bergen is een internationaal centrum voor de scheepvaart, aquacultuur, petroleum en een nationaal centrum voor hoger onderwijs. De haven van Bergen is de drukste haven van Noorwegen.
Bergen is omgeven door een van de meest spectaculaire toeristische attracties ter wereld - De Noorse fjorden, die nu opgenomen zijn op de UNESCO World Heritage List. De fjorden zijn diep en smal, omgeven door hoge, steile bergen met besneeuwde toppen. Bezoekers zullen kleine boerderijen zien, sommige van de fjorden en sommige zelfs hoog in de bergen, bewijs van dat mensen hier al eeuwen hebben gewoond en overleefd.
De haven van Bergen is de grootste zeehaven van Noorwegen. In 2011, de haven verwelkomde 264 cruiseschepen met 350.248 bezoekers. De veerbootmaatschappij Fjord Line biedt veerdiensten naar Hirtshals in Denemarken. Bergen is het zuidelijke eindpunt van de Hurtigruten, de Coastal Express, die dagelijkse diensten biedt langs de kust naar Kirkenes. Passagier catamarans vertrekken ook vanuit het zuiden van Bergen richting Haugesund, Stavanger en het noorden van de Sognefjord en Nordfjord.


Hirtshals Gids

Hirtshals ligt aan de kust van het eiland Vendsyssel-Thy, onderdeel van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Het stadje is geconcentreerd rondom de kunstmatige haven die werd gebouwd tussen 1919 en 1931. In 1925 werd de spoorlijn tussen Hjørring en Hirtshals geopend om de haven van Hirtshals te verbinden met de rest van Denemarken. Nadat de haven in 1966 verder werd uitgebreid, groeide de vissersvloot van Hirtshals uit tot een van de grootste van het land.

De winkels in Hirtshals worden drukbezocht door de vele toeristen die door de veerboten naar het stadje worden gebracht. Een groot deel van de bezoekers is afkomstig uit Noorwegen. De Noren bezoeken Hirtshals vooral om inkopen te doen. Een van de belangrijkste toeristische attracties is het Nordsoen Oceanarium, waar maar liefst 70 verschillende soorten vissen en zeedieren te bewonderen zijn.

Vanuit de haven van Hirtshals vertrekken veerboten naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.


Bergen naar Hirtshals Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Fjord Line 13:30 08:00 18 uur 30 minuten Ma, za, zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.