Boek uw overtocht naar Rodby

De veerhaven van Rodby in Denemarken verbindt u met Puttgarden in Duitsland met een keuze uit 45 ferry overtochten per dag. De duur van de Rodby naar Puttgarden overtocht uit 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Scandlines.

Rodby Havenkaart

Klik voor Kaart

Rodby Veerdiensten

 • Scandlines
  • 45 afvaarten / dag 45 min
  • Prijsaanvraag

Rodby Gids

Het havenstadje Rodby ligt op het eiland Lolland aan de zuidoostkust van Denemarken. Vanuit de haven van Rodby vertrekken veerboten naar Puttgarden aan de noordoostkust van Duitsland. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten.

Wat te doen in Rodby?

In Rodby bevindt zich het grootste waterpark van Denemarken. Veel gezinnen plakken een extra dagje aan hun vakantie vast om te genieten van de prachtige zwembaden en spannende waterglijbanen. Daarnaast valt in Rodby zelf ook het nodige te doen. In het stadje bevinden zich tal van cafés en restaurants waar u overheerlijke Deense gerechten kunt proeven. Rodby komt vooral tot leven tijdens de zomermaanden. Dankzij de kleurrijke en energieke sfeer die er ‘s zomers in het stadje hangt, ervaart u het ultieme vakantiegevoel.

Het Amber Museum vertelt de geschiedenis van Rodby en is een interessante plek om een paar uur door te brengen voordat de veerboot vertrekt. Daarnaast beschikt de haven over een aantal winkels en eetgelegenheden.

Vervoer

Rodby is een kleine stad die zich bij uitstek leent voor het maken van wandelingen en fietstochten. Daarnaast zijn er verschillende taxibedrijven actief in en rond Rodby.

Hoe kom je in Rodby Veerboot Haven

 • Rodby Haven Adres

  Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

 • Rodby Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rodby vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rodby Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!