Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Rodby Veerboot Haven

  • Rodby Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rodby vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rodby Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Rodby Veerdiensten

Rodby Gids

Wat te doen in Rodby?

In Rodby bevindt zich het grootste waterpark van Denemarken. Veel gezinnen plakken een extra dagje aan hun vakantie vast om te genieten van de prachtige zwembaden en spannende waterglijbanen. Daarnaast valt in Rodby zelf ook het nodige te doen. In het stadje bevinden zich tal van cafés en restaurants waar u overheerlijke Deense gerechten kunt proeven. Rodby komt vooral tot leven tijdens de zomermaanden. Dankzij de kleurrijke en energieke sfeer die er ‘s zomers in het stadje hangt, ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Het Amber Museum vertelt de geschiedenis van Rodby en is een interessante plek om een paar uur door te brengen voordat de veerboot vertrekt. Daarnaast beschikt de haven over een aantal winkels en eetgelegenheden.

Vervoer

Rodby is een kleine stad die zich bij uitstek leent voor het maken van wandelingen en fietstochten. Daarnaast zijn er verschillende taxibedrijven actief in en rond Rodby.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.