Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Rostock Veerboot Haven

  • Rostock Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rostock vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rostock Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Rostock Veerdiensten

Rostock Gids

Wat is er te doen in Rostock?

Rostock werd tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar getroffen door bombardementen en is hiervan eigenlijk nooit helemaal hersteld. Als gevolg van het toegenomen toerisme is Rostock de afgelopen jaren wel iets aantrekkelijker geworden, met name dankzij de aanleg van een aantal parken die de nodige kleur toevoegen aan de stad. Het strand van Warnemunde is altijd populair geweest onder zowel de lokale bevolking als toeristen. In de zomermaanden trekt het warme weer zelfs zonaanbidders naar de normaal gesproken koude Baltische Zee. De kustlijn is waarschijnlijk het mooiste gedeelte van Rostock. Hier bevinden zich charmante restaurants en cafés. De sfeer is zeer vriendelijk. In Alter Strom kunt u boten en jachten bewonderen terwijl u geniet van overheerlijke visgerechten met de vangst van de dag. Daarnaast zijn hier tal van kledingwinkels te vinden.

Vervoer

Rostock beschikt over een efficiënt openbaar vervoerssysteem met bussen en trams. Daarnaast kan de stad uitstekend met de auto worden verkend.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.