Boek uw Fynshav overtocht

De veerhaven van Fynshav in Denemarken verbindt u met Bojden in Denemarken met een keuze uit 12 ferry overtochten per dag. De duur van de Fynshav naar Bojden overtocht uit 50 minuten en het kruispunt wordt bediend door AlsFærgen.

Fynshav Havenkaart

Klik voor Kaart

Fynshav Veerdiensten

 • AlsFærgen
  • 12 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag

Fynshav Gids

Fynshav ligt op het Deense eiland in het zuidoosten van Jutland.

Deze plaats zit vol met natuur en is een paradijs voor natuurliefhebbers, het landschap wordt gedomineerd door heuvels,en bossen. Het zachte klimaat op het eiland veroorzaakt de groei van exotische planten, die nergens anders in Denemarken te vinden zijn.

Een lange kust met een lengte van 165 km ligt omheen het eiland, dus er is altijd wel ergens een strand te vinden voor degene die hier willen surfen en sommigen vissers vinden hun vreugde in de gezellige havens en baaien.

Rondom het eiland liggen enkele sheepswrakken waarop gedoken kan worden. Als u niet wilt duiken, maar toch wilt zien hoe de duikers onder de scheepswrakken gaan dan kunt u dit op de televisie kijken.

Hoe kom je in Fynshav Veerboot Haven

 • Fynshav Haven Adres

  Færgevej 2 A, Fynshav, 6440 Augustenborg

 • Fynshav Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Fynshav vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Fynshav Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!