Rostock
Gedser
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Rostock - Gedser

Veerboot van Rostock naar Gedser

Er zijn meestal 9 dagelijkse en 63 wekelijkse afvaarten tussen Rostock en Gedser. Deze veerbootroute wordt verzorgd door Scandlines. Rostock Gedser veerboten kosten tussen €94 en €236, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Rostock Gedser veerboten.

Rostock Gedser Veerboot Tijden

De vroegste Rostock Gedser afvaarten vertrekken meestal vanuit Rostock rond 00:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Rostock naar Gedser?

Rostock Gedser Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Rostock Gedser Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 9 dagelijkse afvaarten en tot 63 wekelijkse veerboot overtochten van Rostock naar Gedser. Deze afvaarten worden verzorgd door Scandlines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Rostock Gedser Veerboot Prijzen

Rostock Gedser veerboot prijzen variëren tussen €94* en €236*. De gemiddelde prijs is €166*. De goedkoopste Rostock Gedser veerboot prijzen beginnen vanaf €47*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €99*. De gemiddelde prijs voor een auto is €170*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Rostock naar Gedser?

De afstand tussen Rostock en Gedser is ongeveer 31,0 mijl (49,9 km) of 26,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Rostock Gedser veerboot?

Ja, Scandlines laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Rostock en Gedser. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Rostock en Gedser.

Kan ik te voet reizen van Rostock naar Gedser?

Er zijn geen veerbootmaatschappijen die momenteel varen tussen Rostock en Gedser die alleen tickets voor voetpassagiers verkopen.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Rostock naar Gedser?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Rostock naar Gedser met Scandlines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Duitsland naar Denemarken.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Rostock - Gedser Route-overzicht
Land van vertrek Duitsland
Land van bestemming Denemarken
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Scandlines
Gemiddelde prijs 211 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 9
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 63
Gemiddelde vaartijd 2h 0m
Eerste veerboot 00:45
Laatste veerboot 22:30
Afstand 26 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Rostock naar Gedser?

De reistijd per veerboot van Rostock naar Gedser is ongeveer 2h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Rostock naar Gedser?

De prijs van de ferry overtocht van Rostock naar Gedser kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Rostock naar Gedser is 194 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Rostock naar Gedser?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Rostock naar Gedser en dat is
  • Scandlines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Rostock naar Gedser?

Boek overtochten van Rostock naar Gedser via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Rostock naar Gedser?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Rostock naar Gedser?

Ja, je kunt met een voertuig van Rostock naar Gedser reizen met
  • Scandlines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Rostock naar Gedser?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Scandlines

Wat is de afstand tussen Rostock en Gedser?

De afstand van Rostock naar Gedser is ongeveer 26 zeemijlen.

Rostock Gids

Rostock ligt in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, aan de rivier de Warnow. De stad ligt ongeveer 12 kilometer ten zuiden van de Baltische Zeekust. In Rostock vindt u de Neuer Markt met het dertiende-eeuwse stadhuis in gotische stijl. Aan het stadhuis werden in de achttiende eeuw een barokke façade en banketzaal toegevoegd. Daarnaast staan er aan het plein ook nog prachtige pakhuizen uit de vijftiende en zestiende eeuw. Vroeger stonden er aan de rand van het plein nog meer oude gebouwen in Hanzestijl, maar deze werden in 1942 vernietigd tijdens luchtaanvallen. De Universiteit van Rostock werd opgericht 1419 en is een van de oudste universiteiten ter wereld.

De haven van Rostock is een van de grootste havens van Duitsland en behoort tot de belangrijkste havens van Europa. De haven is goed bereikbaar en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels en een wisselkantoor. Vanuit Rostock vertrekken veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur) en Trelleborg in Zwesen (vaartijd: 5 uur en 45 minuten). Daarnaast is de haven van Rostock het vertrekpunt voor de razendsnelle veerdienst naar Hank in Finland (vaartijd: 22 uur).


Gedser Gids

Gedser Odde is de zuidelijkste punt van Denemarken en staat bekend om zijn zee, wind, meningen en vlakke landschap. Vanuit het dorp is er een fantastisch uitzicht op de Baltische Zee naar het vasteland van Europa. De natuur op Gedser Odde is heel bijzonder. Wanneer de wind echt beginnen waait het is duidelijk te zien hoe blootgesteld de plaats is. En toen de enorme golven van de Baltische Zee te beginnen naar de kust je echt het gevoel extreme krachten van de natuur pond. Ten zuiden van het dorp het misschien lijkt kalm en rustig, maar "om de hoek" de storm woedt, terwijl de zee verbruikt delen van de klif te zijn. De ruige zuiden punt Gedser Odde is in contrast met de brede, vriendelijke strand op slechts een paar honderd meter naar het noorden. Als u het dorp bezoekt krijgt u de mogelijkheid om een rustige dag te genieten!


Rostock naar Gedser Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Scandlines 00:45 02:45 2 uur zo
Scandlines 01:30 03:30 2 uur di
Scandlines 04:15 06:15 2 uur wo, do, vr, za
Scandlines 04:30 06:30 2 uur di
Scandlines 06:00 08:00 2 uur Alledaags
Scandlines 09:00 11:00 2 uur Alledaags
Scandlines 11:15 13:15 2 uur Alledaags
Scandlines 13:30 15:30 2 uur Alledaags
Scandlines 15:45 17:45 2 uur Alledaags
Scandlines 18:00 20:00 2 uur Alledaags
Scandlines 20:15 22:15 2 uur Alledaags
Scandlines 22:30 00:30 2 uur Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.