Boek uw overtocht naar Larvik

De veerhaven van Larvik in Noorwegen verbindt u met Hirtshals in Denemarken met een keuze uit 14 ferry overtochten per week. De duur van de Larvik naar Hirtshals overtocht uit 3 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Color Line.

Larvik Havenkaart

Klik voor Kaart

Larvik Veerboot Alternatieven

Larvik Veerdiensten

 • Color Line
  • 14 afvaarten / week 3 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Larvik Gids

Larvik is een kustplaats in het graafschap Vestfold in het zuiden van Noorwegen. Vanuit de haven van Larvik vertrekken dagelijks veerboten naar Hirtshals in Denemarken.

Wat te doen in Larvik?

Larvik is een geliefde vakantiebestemming vanwege haar mooie promenades en stranden. In het stadje zijn tal van winkels gevestigd die typisch Noorse producten verkopen. Het nabijgelegen bos van Bøkeskogen nodigt uit tot het maken van lange wandelingen in het schitterende landschap.

Iets buiten Larvik bevindt zich het Vikingendorp Kauping met een replica van een huis uit de Vikingentijd. Hier stapt u terug in de geschiedenis en krijgt u een goed beeld van hoe de Vikingen leefden. In het Foldvik Family Park kunt u genieten van maar liefst 50 leuke attracties voor het hele gezin. Het activiteitenpark Høyt & Lavt is het grootste klimpark van Scandinavië. In de prachtige natuur bij de boerderij Fritzøe liggen de golfbanen van de Larvik Golf Club. Dit is voor golfliefhebbers de ideale manier om een middag door te brengen.

Larvik staat ook bekend om haar natuurlijke mineraalwaterbronnen genaamd Farriskildene. Het luxe wellnesshotel Farris Bad ligt aan het strand en u kunt hier baden in water dat afkomstig is uit een mineraalrijke bron.

Vervoer

Larvik is een compacte stad die zich bij uitstek leent voor het maken van wandeltochten. Daarnaast is er een goed bussysteem.

Hoe kom je in Larvik Veerboot Haven

 • Larvik Haven Adres

  Revet 8, 3263 Larvik, Norway

 • Larvik Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Larvik vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Larvik Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!