Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Larvik Veerboot Haven

  • Larvik Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Larvik vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Larvik Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Larvik Veerdiensten

Larvik Gids

Wat te doen in Larvik?

Larvik is een geliefde vakantiebestemming vanwege haar mooie promenades en stranden. In het stadje zijn tal van winkels gevestigd die typisch Noorse producten verkopen. Het nabijgelegen bos van Bøkeskogen nodigt uit tot het maken van lange wandelingen in het schitterende landschap. Iets buiten Larvik bevindt zich het Vikingendorp Kauping met een replica van een huis uit de Vikingentijd. Hier stapt u terug in de geschiedenis en krijgt u een goed beeld van hoe de Vikingen leefden. In het Foldvik Family Park kunt u genieten van maar liefst 50 leuke attracties voor het hele gezin. Het activiteitenpark Høyt & Lavt is het grootste klimpark van Scandinavië. In de prachtige natuur bij de boerderij Fritzøe liggen de golfbanen van de Larvik Golf Club. Dit is voor golfliefhebbers de ideale manier om een middag door te brengen. Larvik staat ook bekend om haar natuurlijke mineraalwaterbronnen genaamd Farriskildene. Het luxe wellnesshotel Farris Bad ligt aan het strand en u kunt hier baden in water dat afkomstig is uit een mineraalrijke bron.

Vervoer

Larvik is een compacte stad die zich bij uitstek leent voor het maken van wandeltochten. Daarnaast is er een goed bussysteem.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.