Polferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Polferries

Polferries

Polferries is een Poolse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt over de Baltische Zee tussen Polen en Scandinavië.

Polferries, tegenwoordig de grootste veerbootmaatschappij van Polen, werd in 1976 opgericht als staatsrederij met terminals in Swinoujscie en Gdansk. Het bedrijf verzorgt wekelijks meer dan 12 afvaarten naar Ystad in Zweden. Dit is een comfortabele en betaalbare manier van reizen naar de Deense hoofdstad Kopenhagen, slechts 92 kilometer ten westen van Ystad. Daarnaast biedt Polferries veerdiensten aan naar Nynashamn, slechts 60 kilometer ten zuiden van de Zweedse hoofdstad Stockholm.

De schepen van Polferries worden gebouwd in Zweden. Aan boord vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten van een grote rederij. Uw overtocht over de Baltische Zee verloopt hierdoor gegarandeerd naar wens.

De M/V Baltivia maakt sinds 2007 deel uit van de vloot van Polferries en werd vijf jaar daarvoor grondig gerenoveerd. Aan boord van de M/F Wawel is voldoende ruimte voor 1000 passagiers die de beschikking hebben over nieuwe cabines, een bioscoop en een vergaderruimte. De M/F Mazovia werd in 2014 aangekocht en vervolgens helemaal opnieuw ingericht met moderne voorzieningen en uitstekende eetgelegenheden.

Bekijk Polferries dienstregelingen, prijzen en boek Polferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Polferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Polferries klantenrecensies.

  • "overtocht Nynäshamn-Gdanks"

    Ben erg tevreden over Polferrie. Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten s'avonds aan boord, tegen een goede prijs. Mooie hut, met alles erop en eraan.

    Lees meer Lees minder
  • "voor herhaling vatbaar"

    Schip maakte veel lawaai. Sanitair in badkamer van de hut had achterstallig onderhoud: Kapotte wc bril, ontbrekende afsluiter wastafel en slecht sluitend douche gordijn waardoor badkamer nat werd. Voor de rest geen klachten. Goed restaurant en bediening.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.