Rostock
Klaipeda
Veerboten naar Litouwen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Rostock - Klaipeda

Veerboot van Rostock naar Klaipeda

Deze veerbootroute wordt verzorgd door TT Line. Rostock Klaipeda veerboten kosten tussen €185 en €346, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Rostock Klaipeda veerboten.

Rostock Klaipeda Veerboot Tijden

De eerste Rostock Klaipeda veerboot vertrekt meestal vanuit Rostock rond 16:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:40.

Hoe lang is de veerboot van Rostock naar Klaipeda?

Rostock Klaipeda Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 24h 50m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 24u 50m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Rostock Klaipeda Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Rostock naar Klaipeda verzorgd door TT Line. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Rostock Klaipeda Veerboot Prijzen

Rostock Klaipeda veerboot prijzen variëren tussen €185* en €346*. De gemiddelde prijs is €230*. De goedkoopste Rostock Klaipeda veerboot prijzen beginnen vanaf €124*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €99*. De gemiddelde prijs voor een auto is €233*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Rostock naar Klaipeda?

De afstand tussen Rostock en Klaipeda is ongeveer 632,9 mijl (1018,6 km) of 550,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Rostock Klaipeda veerboot?

Ja, TT Line laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Rostock en Klaipeda. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Rostock en Klaipeda.

Kan ik te voet reizen van Rostock naar Klaipeda?

Geen enkele veerbootmaatschappij die momenteel vaart tussen Rostock en Klaipeda verkoopt tickets voor alleen voetpassagiers.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Rostock naar Klaipeda?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Rostock naar Klaipeda met TT Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Duitsland naar Litouwen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Rostock - Klaipeda Route-overzicht
Land van vertrek Duitsland
Land van bestemming Litouwen
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel TT Line
Gemiddelde prijs 291 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 24h 50m
Eerste veerboot 16:40
Afstand 550 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Rostock naar Klaipeda?

De reistijd per veerboot van Rostock naar Klaipeda is ongeveer 24h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Rostock naar Klaipeda?

De prijs van de ferry overtocht van Rostock naar Klaipeda kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Rostock naar Klaipeda is 269 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Rostock naar Klaipeda?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Rostock naar Klaipeda en dat is
  • TT Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Rostock naar Klaipeda?

Boek overtochten van Rostock naar Klaipeda via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Rostock en Klaipeda?

De afstand van Rostock naar Klaipeda is ongeveer 550 zeemijlen.

Rostock Gids

Rostock ligt in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, aan de rivier de Warnow. De stad ligt ongeveer 12 kilometer ten zuiden van de Baltische Zeekust. In Rostock vindt u de Neuer Markt met het dertiende-eeuwse stadhuis in gotische stijl. Aan het stadhuis werden in de achttiende eeuw een barokke façade en banketzaal toegevoegd. Daarnaast staan er aan het plein ook nog prachtige pakhuizen uit de vijftiende en zestiende eeuw. Vroeger stonden er aan de rand van het plein nog meer oude gebouwen in Hanzestijl, maar deze werden in 1942 vernietigd tijdens luchtaanvallen. De Universiteit van Rostock werd opgericht 1419 en is een van de oudste universiteiten ter wereld.

De haven van Rostock is een van de grootste havens van Duitsland en behoort tot de belangrijkste havens van Europa. De haven is goed bereikbaar en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels en een wisselkantoor. Vanuit Rostock vertrekken veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur) en Trelleborg in Zwesen (vaartijd: 5 uur en 45 minuten). Daarnaast is de haven van Rostock het vertrekpunt voor de razendsnelle veerdienst naar Hank in Finland (vaartijd: 22 uur).


Klaipeda Gids

De Litouwse stad Klaipeda is de enige haven in Litouwen en als gevolg daarvan, zijn geschiedenis en welvaart is altijd verbonden geweest met de zee. De stad organiseert jaarlijks de zomer Zee Festivals en tweejaarlijkse Tall Ships Regatta. Klaipeda heeft een zee museum, een zee faculteit aan de plaatselijke universiteit en grote overslagbedrijven. Sinds de oprichting van de Teutoonse Ridders (zoals Memelburg) in 1252 was de stad onderscheiden van de rest van Litouwen. Het werd geregeerd door de Duitsers, samen met de rest van Litouwen Minor. Zelfs zijn Litouwse naam "Klaipeda", voor het eerst genoemd in de 16e eeuw, wordt verondersteld een pejoratieve te zijn, wat betekent "Brood eter". Klaipeda is een winderige stad met vele stormachtige dagen per jaar. In de herfst en winter, storm zijn niet ongebruikelijk met zeewinden een gemeenschappelijk kenmerk van april tot september. Sneeuw kan vanaf oktober dalen tot april en een fenomeen lijkt Warmwatereffect is frequent. Zware sneeuwstormen kan de stad verlammen in de winter, hoewel de poort blijft grotendeels ijsvrij.

De haven van Klaipeda bevindt zich in het zuid-westelijke deel van de stad en biedt passagiers diensten naar Kiel en Karlshamn.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.