Rostock
Trelleborg
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Rostock - Trelleborg is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Rostock - Trelleborg

Nieuwste aanbiedingen voor Rostock - Trelleborg

Rostock naar Trelleborg Veerboot

De Rostock Trelleborg veerdienst verbindt Duitsland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De TT Line veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuten Terwijl de veerdienst van Stena Line vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 6 uur.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Rostock Trelleborg route tussen Duitsland en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Rostock naar Trelleborg Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Duitsland naar Zweden pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Rostock Trelleborg Veerboot klantenrecensies

 • "Tevreden "

  Alles verloopt prima. Vanaf boeking, tot en met boarding en overtocht.

  'Skåne' travelled on Skåne

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip"

  Het is ons prima bevallen aan boord van de Robin Hood. Vriendelijke bediening, schoon restaurant. De toiletten waren iets onfris maar dat ligt vaak aan het publiek. De voorziening voor honden, zandhoekje voor de behoefte is super!

  'Robin Hood' travelled on Robin Hood

  Lees meer Lees minder
 • "Rostock Trelleborg"

  Prima prijs-kwaliteit verhouding, alleen het eten was niet denderend. Kan ook te maken hebben omdat het buiten het seizoen was....weinig keuze

  'Nils Holgersson' travelled on Nils Holgersson

  Lees meer Lees minder
 • "Rostock-Trelleborg"

  Het eten van het buffet is heel goed en prima geprijsd. Zeer aardig personeel. De slaapcabine "deluxe" was lawaaiig en rook vreemd. De keiharde afzuiging ging de hele nacht door. Het matras van het bed was zo dun dat je de ijzeren balijnen er doorheen voelde. Amper geslapen dus. Wel leuk waren de ramen met uitzicht op zee. Misschien is de dag ferry eerder aan te bevelen.

  'Mecklenburg Vorpommern' travelled on Mecklenburg Vorpommern

  Lees meer Lees minder

Rostock Gids

Rostock ligt in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, aan de rivier de Warnow. De stad ligt ongeveer 12 kilometer ten zuiden van de Baltische Zeekust. In Rostock vindt u de Neuer Markt met het dertiende-eeuwse stadhuis in gotische stijl. Aan het stadhuis werden in de achttiende eeuw een barokke façade en banketzaal toegevoegd. Daarnaast staan er aan het plein ook nog prachtige pakhuizen uit de vijftiende en zestiende eeuw. Vroeger stonden er aan de rand van het plein nog meer oude gebouwen in Hanzestijl, maar deze werden in 1942 vernietigd tijdens luchtaanvallen. De Universiteit van Rostock werd opgericht 1419 en is een van de oudste universiteiten ter wereld.

De haven van Rostock is een van de grootste havens van Duitsland en behoort tot de belangrijkste havens van Europa. De haven is goed bereikbaar en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels en een wisselkantoor. Vanuit Rostock vertrekken veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur) en Trelleborg in Zwesen (vaartijd: 5 uur en 45 minuten). Daarnaast is de haven van Rostock het vertrekpunt voor de razendsnelle veerdienst naar Hank in Finland (vaartijd: 22 uur).


Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke gelegen stad van Zweden en kan haar geschiedenis te herleiden tot de 13e eeuw, toen de stad gepresenteerd werd als een huwelijksgeschenk aan de Zweedse Prins Valdemar door de Deense koninklijke familie. De Denen hebben de stad teruggewonnen en zijn daar gebleven tot 1658 na de Zweedse overheersing. Trelleborg wordt vaak bezocht door mensen die reizen vanuit Zweden naar Duitsland vanwege de veerboten naar Rostock, Sassnitz, en Lübeck - Travemünde in Duitsland. Deze veerboten varen begon in 1897, met de Sassnitz lijn; de route naar Travemünde werd opgericht in 1962, terwijl de lijn naar het voormalige Oost-Duitse stad Rostock werd ingehuldigd na de val van de Berlijnse Muur in 1989. De veerboten vervoeren zowel passagiers op één dag reizen, auto's met gezinnen die op vakantie, en zwaar vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, Lenin arriveerde per veerboot vanuit Sassnitz onderweg naar Rusland om de revolutie te leiden.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking