Trelleborg
Rostock
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Trelleborg - Rostock is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Trelleborg - Rostock

Nieuwste aanbiedingen voor Trelleborg - Rostock

Trelleborg naar Rostock Veerboot

De Trelleborg Rostock veerdienst verbindt Zweden met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De TT Line veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuten Terwijl de veerdienst van Stena Line vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 6 uur.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Trelleborg Rostock route tussen Zweden en Duitsland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Trelleborg Rostock Veerboot klantenrecensies

 • "Prettige reis voor weinig geld."

  Na onze vakantie door Noorwegen en een bezoek aan vrienden in Malmö, moesten we terug naar Nederland. Onze camper is langer dan 6 m, waardoor de brug tussen Malmö en Kopenhagen meer dan €100 kost en Putgarden-Rodby iets minder dan €100 kost. Dus een overtocht (incl 2 personen) van €92 van Trelleborg naar Rostock vonden wij een koopje. Prima boot die na onze laatste overtocht geupgrated was. Goede voorzieningen, dus de volgende keer gaan we weer met de TT-line.

  'Peter Pan' travelled on Peter Pan

  Lees meer Lees minder
 • "De reis verliep soepel"

  Een fijne reis met Stena Line. Alles verliep goed. Het interieur van de boot zelf liet te wensen over. Sommige dingen verdienen aandacht (kapote kraan, Twee kapote stoelen waar door er iemand achterover viel, plafon begon door te hangen op sommige plekken, en alles leek toch wel iets verouderd)

  'Skåne' travelled on Skåne

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke overtocht"

  Zeer leuke overtocht met de boot, mooie porties van voedsel en heel stipt aankomen en vertrek

  'Huckleberry Finn' travelled on Huckleberry Finn

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht "

  Wij zijn heel tevreden met deze overtocht gaan veel op vakantie naar zweden voor ons scheel dit vele km mijn kompliment met deze overtocht.

  'Mecklenburg Vorpommern' travelled on Mecklenburg Vorpommern

  Lees meer Lees minder

Trelleborg Gids

De stad Trelleborg is gelegen in de provincie Skåne, in het zuiden van Zweden. De stad werd in 1257 gepresenteerd als huwelijkscadeau aan de Zweedse prins Valdemar, lid van de Deense koninklijke familie. Vervolgens namen de Denen het gezag over de stad weer over. Trelleborg bleef tot 1658 onder het bewind van Denemarken. Aan het einde van de negentiende eeuw werd Trelleborg een industriestad. Deze industrialisatie heeft een zeer belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de stad. Trelleborg is populair onder toeristen die de stad veelal aandoen op doorreis naar Rostock, Sassnitz en Lübeck -Travemunde in Duitsland. Vanuit de haven worden sinds 1897 veerdiensten aangeboden en de route naar Travemunde werd geïntroduceerd in 1962. In 1917 reisde Lenin per veerboot van Sassnitx naar Trelleborg op weg naar Rusland, waar hij leiding zou geven aan de revolutie. Vandaag de dag worden de veerdiensten vooral gebruikt door vakantiegangers, dagjesmensen en vrachtverkeer.


Rostock Gids

De Duitse stad Rostock is de grootste stad van de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De stad ligt aan de rivier de Warnow, op ongeveer 12 kilometer van de Baltische Zee.

Rostock is de thuisbasis van een van de oudste universiteiten ter wereld. De Universiteit van Rostock werd opgericht in 1419 en is sindsdien altijd in gebruik gebleven. De botanische tuin van de universiteit, de Botanischer Garten Universität Rostock, is toegankelijk voor het publiek en zeker een bezoekje waard. Ieder jaar vormt Rostock het toneel voor Hanse Sail Rostock, een zeilfestival waarbij u de prachtigste vaartuigen kunt bewonderen. Dit festival trekt jaarlijks maar liefst 1,5 miljoen bezoekers. Jazzliefhebbers kunnen ieder jaar in juni hun hart ophalen tijdens het jazzfestival Ostee-Jazz.

De haven van Rostock is de grootste haven van Duitsland en behoort tot de populairste havens van Europa. Dagelijks vertrekken hier veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur), Trellebord in Zweden (5 uur en 45 minuten) en Hank in Finland (22 uur).


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking