Karlshamn
Travemunde
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karlshamn - Travemunde

Karlshamn naar Travemunde Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Karlshamn en Travemunde. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door TT Line. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karlshamn Travemunde veerboten.

Karlshamn Travemunde Veerboot Tijden

Karlshamn Travemunde veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Karlshamn rond 07:55. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 17u 5m.

Karlshamn Travemunde Veerboot Prijzen

Karlshamn Travemunde veerboot prijzen variëren tussen €141* en €255*. De gemiddelde prijs is €207*. De goedkoopste Karlshamn Travemunde veerboot prijzen beginnen vanaf €129*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €317*. De gemiddelde prijs voor een auto is €218*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Karlshamn naar Travemunde?

De afstand tussen Karlshamn en Travemunde is ongeveer 311,4 mijl (501,2 km) of 270,6 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Karlshamn Travemunde veerboot?

Ja, TT Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karlshamn en Travemunde. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karlshamn en Travemunde.

Kan ik te voet reizen van Karlshamn naar Travemunde?

Nee, momenteel zijn er geen veerbootmaatschappijen die voetpassagiers toelaten tussen Karlshamn en Travemunde.

Karlshamn Travemunde Veerdienstregelingen

 • TT Line - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Karlshamn naar Travemunde?

  De reistijd per veerboot van Karlshamn naar Travemunde is ongeveer 17h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Karlshamn naar Travemunde?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Karlshamn naar Travemunde en dat is
  • TT Line
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karlshamn naar Travemunde?

  Boek overtochten van Karlshamn naar Travemunde via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Karlshamn Gids

Karlshamn ligt in Blekinge, Zweden en aan de kust van de Oostzee. De stad is klein en charmant met rustige straten en veel goed bewaard gebleven houten gebouwen, kleine musea, galeries, winkels en een dagelijkse markt aan de stad plein. Bezoekers kunnen kiezen tussen verschillende attracties op loopafstand van elkaar of een bus tour nemen. De haven is ook een van de belangrijkste commerciële havens van Zweden. Karlshamn ontving een Royal Charter en stadsrechten in 1664, toen koning Charles X Gustav, in het Zweeds Karl, besefte de strategische ligging in de buurt van de Baltische Zee. In 1666 werd de stad Karlshamn genoemd, wat Karl's haven betekent, ter ere van de Zweedse koning.

Er zijn regelmatige veerdiensten vanuit Karlshamn naar Kiel in Duitsland, Klaipeda in Litouwen en St. Petersburg in Rusland.


Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck staat bekend om haar vele gotische gebouwen en de wereldberoemde Lübecker marsepein. De bekendste bezienswaardigheid is wellicht de vijftiende-eeuwse stadspoort Holstentor. Achter de poort bevindt zich een schilderachtige Middeleeuwse stad. De Altstadt van Lübeck staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De haven van Lübeck ligt in het stadsdeel Travemünde. Hier vindt u mooie zandstranden waar u heerlijk kunt zonnebaden. In en rond Lübeck bevinden zich verschillende bezienswaardigheden waaronder het dertiende-eeuwse Rathaus, de twaalfde-eeuwse Dom en Schloss Rantzau. Het Heiligen Geist Hospital is het oudste ziekenhuis van Duitsland en dateert uit 1227.

In de haven van Travemünde kunnen passagiers dagelijks aan boord stappen van veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.