Klaipeda
Travemunde
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Klaipeda - Travemunde

Veerboot van Klaipeda naar Travemunde

Deze veerbootroute wordt verzorgd door TT Line. Veerboten naar Klaipeda Travemunde kosten tussen €214 en €323, afhankelijk van ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Klaipeda Travemunde veerboten.

Klaipeda Travemunde Veerboot Tijden

De eerste Klaipeda Travemunde veerboot vertrekt meestal vanuit Klaipeda rond 19:25. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:25.

Hoe lang is de veerboot van Klaipeda naar Travemunde?

Klaipeda Travemunde Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 30u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 30u 20m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Klaipeda Travemunde Veerboot Dienstregelingen

Er is 1 wekelijkse afvaart van Klaipeda naar Travemunde verzorgd door TT Line. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Klaipeda Travemunde Veerboot Prijzen

Klaipeda Travemunde veerboot prijzen variëren tussen €214* en €323*. De gemiddelde prijs is meestal €272*. De goedkoopste Klaipeda Travemunde veerboot prijzen beginnen vanaf €205*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €153*. De gemiddelde prijs voor een auto is €272*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Klaipeda naar Travemunde?

De afstand tussen Klaipeda en Travemunde is ongeveer 719,9 mijl (1158,6 km) of 625,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de veerboot van Klaipeda naar Travemunde?

Ja, TT Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Klaipeda en Travemunde. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Klaipeda en Travemunde.

Kan ik te voet reizen van Klaipeda naar Travemunde?

Geen enkele veerbootmaatschappij die momenteel vaart tussen Klaipeda en Travemunde verkoopt tickets voor alleen voetpassagiers.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Klaipeda naar Travemunde?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Klaipeda naar Travemunde met TT Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Litouwen naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Klaipeda - Travemunde Route-overzicht
Land van vertrek Litouwen
Land van bestemming Duitsland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel TT Line
Gemiddelde prijs 345 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 30h 30m
Snelste Zeiltijd 30h 20m
Eerste veerboot 19:25
Afstand 625 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Klaipeda naar Travemunde?

De reistijd per veerboot van Klaipeda naar Travemunde is ongeveer 30h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Klaipeda naar Travemunde?

De prijs van de ferry overtocht van Klaipeda naar Travemunde kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Klaipeda naar Travemunde is 319 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Klaipeda naar Travemunde?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Klaipeda naar Travemunde en dat is
  • TT Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Klaipeda naar Travemunde?

Boek overtochten van Klaipeda naar Travemunde via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Klaipeda naar Travemunde?

Ja, je kunt als voetpassagier van Klaipeda naar Travemunde reizen met
  • TT Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Klaipeda naar Travemunde?

Ja, je kunt met een voertuig van Klaipeda naar Travemunde reizen met
  • TT Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Klaipeda naar Travemunde?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • TT Line

Wat is de afstand tussen Klaipeda en Travemunde?

De afstand van Klaipeda naar Travemunde is ongeveer 625 zeemijlen.

Klaipeda Gids

Klaipeda is een stad in Litouwen, gelegen aan de monding van de rivier de Deen op het punt waar de rivier uitmondt in de Baltische Zee, en is de derde grootste stad van Litouwen. De stad heeft een rijk en gevarieerd verleden onder de heerschappij van het hertogdom van Pruisen, het Duitse Rijk en de Socialistische Sovjetrepubliek. Vandaag de dag, het erfgoed van de stad maakt Klaipeda een interessante plek om te bezoeken en haar belangrijkste attracties liggen in het centrum van de stad. Een deel van de oudere gebouwen in de stad hebben een schilderachtig vakwerk constructie, vergelijkbaar met die in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zuid-Zweden.

De haven van de stad is vooral ijsvrij en speelt een zeer belangrijke rol in het transportnetwerk met verbindingen over land, zee en spoorlijnen, van oost naar west. Evenals heeft het passagiersvervoer, de haven is ook geschikt voor vrachtvervoer en omvat een aantal overslagbedrijven, scheepsreparatie en scheepsbouw werven.

De haven van Klaipeda bevindt zich in het zuid-westelijke deel van de stad en biedt passagiers veerdiensten naar Kiel en Karlshamn.


Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck staat bekend om haar vele gotische gebouwen en de wereldberoemde Lübecker marsepein. De bekendste bezienswaardigheid is wellicht de vijftiende-eeuwse stadspoort Holstentor. Achter de poort bevindt zich een schilderachtige Middeleeuwse stad. De Altstadt van Lübeck staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De haven van Lübeck ligt in het stadsdeel Travemünde. Hier vindt u mooie zandstranden waar u heerlijk kunt zonnebaden. In en rond Lübeck bevinden zich verschillende bezienswaardigheden waaronder het dertiende-eeuwse Rathaus, de twaalfde-eeuwse Dom en Schloss Rantzau. Het Heiligen Geist Hospital is het oudste ziekenhuis van Duitsland en dateert uit 1227.

In de haven van Travemünde kunnen passagiers dagelijks aan boord stappen van veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.


Klaipeda naar Travemunde Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
TT Line 19:25 02:00 30 uur 35 minuten wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.