Travemunde
Klaipeda
Veerboten naar Litouwen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Travemunde - Klaipeda

Veerboot van Travemunde naar Klaipeda

Deze veerbootroute wordt verzorgd door TT Line. Travemunde Klaipeda veerboten kosten tussen €180 en €291, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Travemunde Klaipeda veerboten.

Travemunde Klaipeda Veerboot Tijden

De eerste Travemunde Klaipeda veerboot vertrekt meestal vanuit Travemunde rond 02:25. De laatste ferry vertrekt meestal om 02:55.

Hoe lang is de veerboot van Travemunde naar Klaipeda?

Travemunde Klaipeda Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 32u 3m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 31u 35m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Travemunde Klaipeda Veerboot Dienstregelingen

Er is 1 wekelijkse afvaart van Travemunde naar Klaipeda verzorgd door TT Line. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Travemunde Klaipeda Veerboot Prijzen

Travemunde Klaipeda veerboot prijzen variëren tussen €180* en €291*. De gemiddelde prijs is meestal €244*. De goedkoopste Travemunde Klaipeda veerboot prijzen beginnen vanaf €119*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €447*. De gemiddelde prijs voor een auto is €240*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Travemunde naar Klaipeda?

De afstand tussen Travemunde en Klaipeda is ongeveer 719,9 mijl (1158,6 km) of 625,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Travemunde Klaipeda veerboot?

Ja, TT Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Travemunde en Klaipeda. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Travemunde en Klaipeda.

Kan ik te voet reizen van Travemunde naar Klaipeda?

Geen enkele veerbootmaatschappij die momenteel vaart tussen Travemunde en Klaipeda verkoopt tickets voor alleen voetpassagiers.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Travemunde naar Klaipeda?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Travemunde naar Klaipeda met TT Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Duitsland naar Litouwen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Travemunde - Klaipeda Route-overzicht
Land van vertrek Duitsland
Land van bestemming Litouwen
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel TT Line
Gemiddelde prijs 310 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 32h 3m
Snelste Zeiltijd 31h 35m
Eerste veerboot 02:25
Laatste veerboot 02:55
Afstand 625 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Travemunde naar Klaipeda?

De reistijd per veerboot van Travemunde naar Klaipeda is ongeveer 30h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Travemunde naar Klaipeda?

De prijs van de ferry overtocht van Travemunde naar Klaipeda kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Travemunde naar Klaipeda is 192 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Travemunde naar Klaipeda?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Travemunde naar Klaipeda en dat is
  • TT Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Travemunde naar Klaipeda?

Boek overtochten van Travemunde naar Klaipeda via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Travemunde naar Klaipeda?

Ja, je kunt als voetpassagier van Travemunde naar Klaipeda reizen met
  • TT Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Travemunde naar Klaipeda?

Ja, je kunt met een voertuig van Travemunde naar Klaipeda reizen met
  • TT Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Travemunde naar Klaipeda?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • TT Line

Wat is de afstand tussen Travemunde en Klaipeda?

De afstand van Travemunde naar Klaipeda is ongeveer 625 zeemijlen.

Travemunde Gids

Travemünde is een stadsdeel van de Duitse stad Lübeck. De plaats ligt aan de monding van de rivier de Trave, aan de Lübecker Bocht. Travemünde werd in de twaalfde eeuw gesticht door Hendrik de Leeuw, hertog van Saksen. Hij bouwde een fort om de monding van de Trave te beschermen tegen vijanden. Dit fort groeide onder Deens bewind uit tot een stadje dat in 1317 stadsrechten ontving. Sinds 1329 is Travemünde onderdeel van de stad Lübeck.

Travemünde is nu de grootste Duitse haven aan de Baltische Zee. De plaats is altijd zeer populair geweest onder toeristen. Populaire bezienswaardigheden zijn de vuurtoren uit 1539 en het museumschip, de Flying P-Liner Passat die is geankerd aan de monding van de Trave.

Gemotoriseerde voertuigen mogen niet door Vorderreihe (de hoofdstraat van de stad) en over de kustpromenade rijden. Vanaf het treinstation gaan er verschillende bussen naar de stad. Gezien de vele smalle straatjes kunt u Travemünde het beste wandelend of fietsend verkennen.

Vanuit de haven vertrekken dagelijks veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.


Klaipeda Gids

De Litouwse stad Klaipeda is de enige haven in Litouwen en als gevolg daarvan, zijn geschiedenis en welvaart is altijd verbonden geweest met de zee. De stad organiseert jaarlijks de zomer Zee Festivals en tweejaarlijkse Tall Ships Regatta. Klaipeda heeft een zee museum, een zee faculteit aan de plaatselijke universiteit en grote overslagbedrijven. Sinds de oprichting van de Teutoonse Ridders (zoals Memelburg) in 1252 was de stad onderscheiden van de rest van Litouwen. Het werd geregeerd door de Duitsers, samen met de rest van Litouwen Minor. Zelfs zijn Litouwse naam "Klaipeda", voor het eerst genoemd in de 16e eeuw, wordt verondersteld een pejoratieve te zijn, wat betekent "Brood eter". Klaipeda is een winderige stad met vele stormachtige dagen per jaar. In de herfst en winter, storm zijn niet ongebruikelijk met zeewinden een gemeenschappelijk kenmerk van april tot september. Sneeuw kan vanaf oktober dalen tot april en een fenomeen lijkt Warmwatereffect is frequent. Zware sneeuwstormen kan de stad verlammen in de winter, hoewel de poort blijft grotendeels ijsvrij.

De haven van Klaipeda bevindt zich in het zuid-westelijke deel van de stad en biedt passagiers diensten naar Kiel en Karlshamn.


Travemunde naar Klaipeda Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
TT Line 02:25 10:15 31 uur 50 minuten vr
TT Line 02:25 10:45 32 uur 20 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.