Gdansk
Nynashamn
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Gdansk - Nynashamn is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Gdansk - Nynashamn

Nieuwste aanbiedingen voor Gdansk - Nynashamn

Gdansk naar Nynashamn Veerboot

De Gdansk Nynashamn veerdienst verbindt Polen met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Polferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 18 uur.

Gdansk Nynashamn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Gdansk naar Nynashamn Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Polen naar Zweden pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Gdansk Gids

Gdansk is een stad aan de Baltische kust van Polen en de hoofdstad van de Pommeren. De stad is gelegen aan de zuidelijke rand van de Baai Gdansk, aan de monding van de rivier de Motlawa. Samen met de nabijgelegen haven van Gdynia, Gdansk is een belangrijk industrieel centrum. Historisch gezien een belangrijke zeehaven en scheepsbouw centrum, Gdansk was lid van de Hanze. De stad was ook de geboorteplaats van de beweging Solidariteit, die onder leiding van Lech Walesa, een belangrijke rol speelde bij het ëindigen van het communistische bewind in heel Midden-Europa.
De meeste toeristische attracties in de stad zijn gelegen langs of in de buurt van Ulica Dluga (Long Street) en Dlugi Targ (Lange Markt), een voetgangersstraat, omringd door gebouwen gereconstrueerd in historische (voornamelijk in de 17e eeuw) stijl en geflankeerd aan beide uiteinden door uitgebreide stad poorten. Dit deel van de stad wordt ook wel aangeduid als de Koninklijke Weg, omdat het ooit de voormalige pad van de optochten voor het bezoeken van koningen was.
Polferries verzorgd veerdiensten tussen Gdansk en Nynäshamn, net ten zuiden van Stockholm, Zweden, met een reistijd van ongeveer 18 uur.


Nynashamn Gids

De Zweedse stad en haven is gevestigd in Stockholm County en ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Stockholm. Tijdens het begin van de 20e eeuw, Nynäshamn werd bekend als een kuuroord, hoewel de meeste van de faciliteiten gesloten werden voor het einde van de Eerste Wereldoorlog. De belangrijkste industrieën zijn ontstaan vanwege de Telegrafverkets Verkstäder (de fabrieken van de telefoonmaatschappij) in 1916 en een olieraffinaderij gebouwd in 1928-29 door Axel Ax: son Johnson & Co. Elke zomer wordt er een feest gehouden, evenals lokale ambachtelijke beurzen. Tijdens deze evenementen, een stoomtrein rijdt vaak van en naar Stockholm. Tijdens de zomermaanden, de haven is vol met boten van alle soorten en maten, en bruist van zowel bezoekers als de lokale bevolking. Er zijn een aantal eetgelegenheden en boetieks met lokaal gemaakte producten. De belangrijkste stad is vooral modern en de gebouwen oninteressant algemeen.

Vanuit de haven, kunnen veerboten worden genomen naar Gotland en Gdansk in Polen.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking