Gdynia
Karlskrona
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Gdynia - Karlskrona is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Gdynia - Karlskrona

Nieuwste aanbiedingen voor Gdynia - Karlskrona

Gdynia naar Karlskrona Veerboot

De Gdynia Karlskrona veerdienst verbindt Polen met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 16 minuten.

Gdynia Karlskrona vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Gdynia naar Karlskrona Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Polen naar Zweden pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Gdynia Gids

Gdynia is een stad die aan de Baltische kust in Polen, in de Pommeren ligt, en een belangrijke havenstad van Gdansk Bay. De stad is gastheer voor de Gdynia Film Festival en zal de International Random Film Festival hosten in november 2014. De stad is ook gastheer voor de Open'er Festival, een van de grootste muziekfestivals van Europa, met veel hip-hop, rock en elektronische trekt muziek acts. Een andere belangrijke zomerevenement in Gdynia is de Viva Beach Party, een grote tweedaagse techno party op Gdynia Public Beach.
De haven van Gdynia biedt veerdiensten tussen Polen en Zweden. Faciliteiten in de haven zijn zeer beperkt en passagiers op zoek naar voedsel en drankjes dienen naar de winkels in de stad te gaan. Een enkele veerdienst, gerund door Stena Lines, opereert vanuit de haven van Gdynia naar Karlskrona, Zweden, met twee afvaarten per dag en een reistijd van 12 uur.


Karlskrona Gids

De Zweedse stad Karlskrona is verspreid over 30 eilanden in het oostelijk deel van Blekinge archipel. Andere bevolkte eilanden in de archipel zijn Saltö, Hästö, Långö en Aspö. Het eilandje Stumholmen was vroeger eigendom van de marine en vandaag herbergt het Nationaal Maritiem Museum (Marinmuseum). Buiten de stad ligt de archipel van Karlskrona, het meest zuidelijke van de Zweedse archipels, waar een aantal van de eilanden zijn verbonden met de stad met de veerboot. Zonder de beschermende ring van grote en kleine eilanden rondom de stad, koning Karl XI, waarschijnlijk niet zou hebben gekozen Trosso voor zijn nieuwe marinebasis. De eilanden variëren van degenen die moeten van de ene naar 1.500 inwoners, naar eilanden met en zonder verbinding met het vasteland.

De stad ligt in het zuidoosten hoek van Zweden en heeft uitstekende verbindingen met de andere Baltische Zee bestemmingen. Er is een veerdienst naar Gdynia in Polen voor zowel goederen als passagiers.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking