Pula
Venetië
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Pula - Venetië

Veerboot van Pula naar Venetië

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Pula en Venetië. 2 maatschappijen bevaren deze route Kompas & Venezia Lines en vaart het hele jaar door. Pula Venetië veerboten kosten tussen €120 en €376, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Pula Venetië veerboten.

Pula Venetië Veerdienst Tijden

De eerste Pula Venetië veerboot vertrekt meestal vanuit Pula rond 06:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 07:30.

Hoe lang is de veerboot van Pula naar Venetië?

Pula Venetië Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 4h 8m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Pula Venetië Veerdienst Schema's

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse veerdiensten van Pula naar Venetië. Deze afvaarten worden verzorgd door Kompas & Venezia Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Pula Venetië Veerboot Prijzen

Pula Venetië veerboot prijzen variëren tussen €120* en €376*. De gemiddelde prijs is €229*. De goedkoopste Pula Venetië veerboot prijzen beginnen vanaf €67*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €231*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Pula naar Venetië?

De afstand tussen Pula en Venetië is ongeveer 112,8 mijl (181,6 km) of 98,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Pula Venetië veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen laten momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Pula en Venetië.

Kan ik te voet reizen van Pula naar Venetië?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kompas, Venetië Lijnen tussen Pula en Venetië.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Pula naar Venetië?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Pula naar Venetië met Venezia Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Pula - Venice Route-overzicht
Land van vertrek Kroatië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Kompas & Venezia Lines
Gemiddelde prijs 291 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 4h 8m
Snelste Zeiltijd 3h 30m
Eerste veerboot 06:30
Laatste veerboot 07:30
Afstand 98 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Pula naar Venetië?

De reistijd per veerboot van Pula naar Venetië is ongeveer 3h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Pula naar Venetië?

De prijs van de ferry overtocht van Pula naar Venetië kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Pula naar Venetië is 254 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Pula naar Venetië?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Pula naar Venetië en dat is
  • Kompas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Pula naar Venetië?

Boek overtochten van Pula naar Venetië via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Pula naar Venetië?

Ja, je kunt als voetpassagier van Pula naar Venetië reizen met
  • Kompas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Pula naar Venetië?

Ja, je kunt met een voertuig van Pula naar Venetië reizen met
  • Kompas

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Pula naar Venetië?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Pula en Venetië?

De afstand van Pula naar Venetië is ongeveer 98 zeemijlen.

Pula Gids

Pula is een stad in Kroatië, gelegen aan de zuidpunt van het schiereiland Istrië. De stad ligt aan en onder zeven heuvels op het binnenste deel van een brede kloof en een van nature goed beveiligde poort die open staat voor het noordwesten met twee ingangen: van de zee en door de Fažana kanaal. De stad staat bekend om zijn milde klimaat, de kalme zee en ongerepte natuur. De stad heeft een lange traditie van wijnmaken, visserij, scheepsbouw en toerisme. De stad is vooral bekend om zijn vele bewaard gebleven oude Romeinse gebouwen, de meest bekende daarvan is de 1-eeuwse amfitheater, die tot de zes grootste overgebleven Romeinse arena's ter wereld behoort. Twee andere opmerkelijke en goed bewaarde oude Romeinse bouwwerken zijn de 1e eeuw na Christus triomfboog, de Boog van de Sergii en de co-eval tempel van Rome en Augustus, gebouwd in de 1e eeuw na Christus gebouwd op het forum tijdens het bewind van de Romeinse keizer Augustus.

De haven is druk in de zomer met veerdiensten naar Venetië, vanwaar passagiers verbindingen hebben met andere Italiaanse bestemmingen, Rimini, en Kooper en Losinj in Kroatië. In de haven vindt u een restaurant, wisselkantoor, toiletten, douches en een kleine supermarkt.


Venetië Gids

De Italiaanse stad Venetië is prachtig en volledig uniek. De stad werd meer dan 1500 jaar geleden opgericht en ligt op 117 verschillende eilanden. Venetië is verbonden door een reeks van meer dan 150 kanalen, 400 bruggen en vele oude trottoirs. Het historische centrum van Venetië is verdeeld in zes kwartalen (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo en Santa Croce. Alle gebouwen in Venetië worden ondersteund op slanke eiken en grenen palen (berichten), die diep zijn in de grond gedreven om een solide basis te creëren. De stad is een van de mooiste en meest populaire steden in de wereld, en is altijd bewonderd door de vele toeristen die een bezoek het hele jaar door. Er zijn vele beroemde Venetiaanse attracties en bezienswaardigheden te zien. Hoogtepunten zijn onder meer de Basiliek van San Marco (Basilica di San Marco), een enorme kerk die is een van de meest beroemde bezienswaardigheden in verband met deze stad; het Piazza San Marco (San Marco plein), gelegen in het hart van Venetië en liefdevol om door Napoleon aangeduid als de 'mooiste salon van Europa "; het Palazzo Ducale (Dogenpaleis), een gewoon adembenemend waterkant paleis en een prachtig voorbeeld van gotische architectuur; en de Galleria dell'Accademia met zijn prachtige meesterwerken uit de 14e eeuw tot de 18e eeuw door wereldberoemde kunstenaars, zoals Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Titiaan, Tiziano, Veronese en vele anderen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.