Rovinj
Venetië
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Rovinj - Venetië

Veerboot van Rovinj naar Venetië

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Rovinj en Venetië. 2 maatschappijen bevaren deze route Kompas & Venezia Lines en vaart het hele jaar door. Rovinj Venetië veerboten kosten tussen €78 en €324, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Rovinj Venetië veerboten.

Rovinj Venetië Veerboot Tijden

De eerste Rovinj Venetië veerboot vertrekt meestal vanuit Rovinj rond 07:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 07:45.

Hoe lang is de veerboot van Rovinj naar Venetië?

Rovinj Venetië Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 45m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 45m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Rovinj Venetië Veerboot Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Rovinj naar Venetië. Deze afvaarten worden aangeboden door Kompas & Venezia Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Rovinj Venetië Veerboot Prijzen

Rovinj Venetië veerboot prijzen variëren tussen €78* en €324*. De gemiddelde prijs is €202*. De goedkoopste Rovinj Venetië veerboot prijzen beginnen vanaf €68*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €205*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Rovinj naar Venetië?

De afstand tussen Rovinj en Venetië is ongeveer 94,7 mijl (152,4 km) of 82,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Rovinj Venetië veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Rovinj en Venetië.

Kan ik te voet reizen van Rovinj naar Venetië?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kompas, Venetië Lijn tussen Rovinj en Venetië.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Rovinj naar Venetië?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboot van Rovinj naar Venetië met Venezia Lines. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Rovinj - Venice Route-overzicht
Land van vertrek Kroatië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Kompas & Venezia Lines
Gemiddelde prijs 257 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 2h 45m
Eerste veerboot 07:45
Afstand 82 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Rovinj naar Venetië?

De reistijd per veerboot van Rovinj naar Venetië is ongeveer 2h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Rovinj naar Venetië?

De prijs van de ferry overtocht van Rovinj naar Venetië kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Rovinj naar Venetië is 237 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Rovinj naar Venetië?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Rovinj naar Venetië en dat is
  • Kompas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Rovinj naar Venetië?

Boek overtochten van Rovinj naar Venetië via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Rovinj naar Venetië?

Ja, je kunt als voetpassagier van Rovinj naar Venetië reizen met
  • Kompas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Rovinj naar Venetië?

Ja, je kunt met een voertuig van Rovinj naar Venetië reizen met
  • Kompas

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Rovinj naar Venetië?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Rovinj en Venetië?

De afstand van Rovinj naar Venetië is ongeveer 82 zeemijlen.

Rovinj Gids

De Kroatische stad van Rovinj ligt aan de Adriatische Zee kust, aan de westkust van het schiereiland Istrië. De stad is een bloeiende vissershaven en is ook een populaire toeristische bestemming. De stad van de oude stad, die vroeger een eiland beveiligd door middeleeuwse muren zijn, heeft zeven poorten, waarvan er drie nog steeds blijven. Artefacten zijn gevonden die dateren uit de bronstijd dateren Hoewel de stad niet echt beginnen te groeien tot de 3e eeuw. De stad wordt gekenmerkt door smalle huizen, smalle straatjes en een pleintje dat een weerspiegeling is van de beperkte ruimte in de stad op te bouwen. Interessante attracties in de oude binnenstad van de stad zijn de opvallende kerk van St Euphemia en de Balbi Arch, die beide meer dan een hint van Venetië over hen.

De haven ligt dicht bij het centrum van de stad, biedt passagiers veerdiensten naar Venetië in Italië met een vaartijd van ongeveer 3 uur en 30 minuten wanneer de kruising stopt onderweg in Porec, Pula of Piran. Directe overtochten naar de Italiaanse stad in te nemen ongeveer 2 uur en 45 minuten. Faciliteiten van de haven onder meer restaurants en enkele winkels.


Venetië Gids

De Italiaanse stad Venetië is prachtig en volledig uniek. De stad werd meer dan 1500 jaar geleden opgericht en ligt op 117 verschillende eilanden. Venetië is verbonden door een reeks van meer dan 150 kanalen, 400 bruggen en vele oude trottoirs. Het historische centrum van Venetië is verdeeld in zes kwartalen (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo en Santa Croce. Alle gebouwen in Venetië worden ondersteund op slanke eiken en grenen palen (berichten), die diep zijn in de grond gedreven om een solide basis te creëren. De stad is een van de mooiste en meest populaire steden in de wereld, en is altijd bewonderd door de vele toeristen die een bezoek het hele jaar door. Er zijn vele beroemde Venetiaanse attracties en bezienswaardigheden te zien. Hoogtepunten zijn onder meer de Basiliek van San Marco (Basilica di San Marco), een enorme kerk die is een van de meest beroemde bezienswaardigheden in verband met deze stad; het Piazza San Marco (San Marco plein), gelegen in het hart van Venetië en liefdevol om door Napoleon aangeduid als de 'mooiste salon van Europa "; het Palazzo Ducale (Dogenpaleis), een gewoon adembenemend waterkant paleis en een prachtig voorbeeld van gotische architectuur; en de Galleria dell'Accademia met zijn prachtige meesterwerken uit de 14e eeuw tot de 18e eeuw door wereldberoemde kunstenaars, zoals Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Titiaan, Tiziano, Veronese en vele anderen.


Rovinj naar Venetië Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Kompas 07:45 10:30 2 uur 45 minuten di, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.