Boek uw overtocht naar Zadar

De veerhaven van Zadar in Kroatië verbindt u met Ancona in Italië met een keuze uit 2 ferry overtochten per week. De duur van de Zadar naar Ancona overtocht uit 7 uur en het kruispunt wordt bediend door Jadrolinija.

Zadar Havenkaart

Klik voor Kaart

Zadar Veerboot Alternatieven

Zadar Veerdiensten

 • Jadrolinija
  • 2 afvaarten / week 7 uur
  • Prijsaanvraag

Zadar Gids

Zadar is een stad in Kroatië, aan de Adriatische Zee. De stad is het centrum van de provincie Zadar, en de bredere noordelijke Dalmatische regio.
Zadar heeft haar stedelijke structuur te danken aan de Romeinse tijd. In de tijd van keizer Julius Caesar en Augustus, werd de stad versterkt en de stadsmuren met torens en poorten werden gebouwd. Aan de westelijke kant van de stad waren het forum, de basiliek en de tempel, terwijl buiten de stad waren het amfitheater en begraafplaatsen. Tijdens de Middeleeuwen, de stad had haar volledig stedelijke aspect, dat gehandhaafd is tot vandaag. In de 16e eeuw, Venetië versterkte de stad met een nieuw systeem van defensieve muren aan de kant van het land. In de eerste helft van de 16e eeuw, architectonisch gebouw in renaissance stijl werd voortgezet.
Sinds de Tweede Wereldoorlog, de stad heeft zich ontwikkeld als een sterke economische en toeristische centrum.

Hoe kom je in Zadar Veerboot Haven

 • Zadar Haven Adres

  468H+P3 Zadar, Croatia Gazenica, Zadar, Croatia

 • Zadar Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Zadar vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Zadar Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!