Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Zadar Veerboot Haven

  • Zadar Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Zadar vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Zadar Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Zadar Veerdiensten

Zadar Gids

Zadar Gids

Zadar is een stad in Kroatië, aan de Adriatische Zee. De stad is het centrum van de provincie Zadar, en de bredere noordelijke Dalmatische regio. Zadar heeft haar stedelijke structuur te danken aan de Romeinse tijd. In de tijd van keizer Julius Caesar en Augustus, werd de stad versterkt en de stadsmuren met torens en poorten werden gebouwd. Aan de westelijke kant van de stad waren het forum, de basiliek en de tempel, terwijl buiten de stad waren het amfitheater en begraafplaatsen. Tijdens de Middeleeuwen, de stad had haar volledig stedelijke aspect, dat gehandhaafd is tot vandaag. In de 16e eeuw, Venetië versterkte de stad met een nieuw systeem van defensieve muren aan de kant van het land. In de eerste helft van de 16e eeuw, architectonisch gebouw in renaissance stijl werd voortgezet. Sinds de Tweede Wereldoorlog, de stad heeft zich ontwikkeld als een sterke economische en toeristische centrum.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.