Umag
Venetië
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Umag naar Venetië Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Umag en Venetië. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Kompas. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Umag Venetië veerboten.

Umag Venetië Veerboot Tijden

Umag Venetië vertrekt meestal vanuit Umag rond 07:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 3u 0m.

Umag Venetië Veerboot Prijzen

Umag Venetië veerboot prijzen variëren tussen €168* en €367*. De gemiddelde prijs is meestal €248*. De goedkoopste Umag Venetië veerboot prijzen beginnen vanaf €84*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €248*. De gemiddelde prijs voor een auto is €241*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Umag naar Venetië?

De afstand tussen Umag en Venetië is ongeveer 134,9 km of 72,8 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Umag Venetië veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Umag en Venetië.

Kan ik te voet reizen van Umag naar Venetië?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kompas tussen Umag en Venetië.

Umag Venetië Veerdienstregelingen

 • Kompas - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Umag - Venice Route-overzicht
Land van vertrek Kroatië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Kompas
Gemiddelde prijs 270 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 0m
Eerste veerboot 07:30
Afstand 72 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Umag naar Venetië?

  De reistijd per veerboot van Umag naar Venetië is ongeveer 3h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Umag naar Venetië?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Umag naar Venetië en dat is
  • Kompas
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Umag naar Venetië?

  Boek overtochten van Umag naar Venetië via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Umag naar Venetië?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Umag naar Venetië reizen met
  • Kompas
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Umag naar Venetië?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Umag naar Venetië?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Umag Gids

De Kroatische kustplaats Umag, samen met een groot deel van Istrië, werd geregeerd door de Romeinen in de eerste eeuwen en kwam ook onder de invloed van de Venetiaanse Rijk in 1248. Na de val van de Venetiaanse Rijk, Umag kwam onder de heerschappij van de Oostenrijkers en toen was het Italiaans tot 1943, alvorens te worden gegeven aan Joegoslavië in 1953. het brengen van de geschiedenis van de stad tot aan de dag van vandaag, werd Umag toen een deel van de Kroatië dat in 1991 onafhankelijk verklaard.

Kustlijn van de stad strekt zich uit over ongeveer 20 km en is een populaire vakantiebestemming in Kroatië. De oude stad wordt gekenmerkt door de smalle straatjes en de kustlijn met pittoreske baaitjes. Er zijn ongeveer 60.000 hotelbedden en een eigen accommodatie in de stad samen met een aantal van kamperen plaatsen langs de kust. Er is zeker een plek om te verblijven die past bij alle budgetten en alle smaken. Umag is ook bekend om haar jachthaven en de internationale tenniscentrum die gastheer is van de Kroatische Open elk jaar in juli.

Er zijn veerdiensten vanuit de haven naar Venetië met één afvaart per week en met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 30 minuten.


Venetië Gids

De Italiaanse stad Venetië is prachtig en volledig uniek. De stad werd meer dan 1500 jaar geleden opgericht en ligt op 117 verschillende eilanden. Venetië is verbonden door een reeks van meer dan 150 kanalen, 400 bruggen en vele oude trottoirs. Het historische centrum van Venetië is verdeeld in zes kwartalen (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo en Santa Croce. Alle gebouwen in Venetië worden ondersteund op slanke eiken en grenen palen (berichten), die diep zijn in de grond gedreven om een solide basis te creëren. De stad is een van de mooiste en meest populaire steden in de wereld, en is altijd bewonderd door de vele toeristen die een bezoek het hele jaar door. Er zijn vele beroemde Venetiaanse attracties en bezienswaardigheden te zien. Hoogtepunten zijn onder meer de Basiliek van San Marco (Basilica di San Marco), een enorme kerk die is een van de meest beroemde bezienswaardigheden in verband met deze stad; het Piazza San Marco (San Marco plein), gelegen in het hart van Venetië en liefdevol om door Napoleon aangeduid als de 'mooiste salon van Europa "; het Palazzo Ducale (Dogenpaleis), een gewoon adembenemend waterkant paleis en een prachtig voorbeeld van gotische architectuur; en de Galleria dell'Accademia met zijn prachtige meesterwerken uit de 14e eeuw tot de 18e eeuw door wereldberoemde kunstenaars, zoals Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Titiaan, Tiziano, Veronese en vele anderen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.