Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Dubrovnik Veerboot Haven

  • Dubrovnik Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Dubrovnik vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Dubrovnik Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Dubrovnik Veerdiensten

Dubrovnik Gids

Dubrovnik Veerboot haven

De veerhaven van Dubrovnik bevindt zich in het verre zuiden van Kroatië, aan de Adriatische Zee, dat wordt begrenst door zowel Bosnië en Herzegovina als Montenegro. De veerterminal is in Gruž, op ongeveer 3km van de oude stad. Alle veerdiensten van en naar Dubrovnik vertrekken en arriveren hier. De veerdiensten van Dubrovnik verbinden de haven met zowel andere grote havensteden in Kroatië als een populaire internationale route naar het zuiden van Italië. De sublieme ligging, die uitkijkt over de kalme blauwe wateren van de Adriatische Zee, maakt Dubrovnik één van 's werelds mooiste ommuurde steden en de populairste bestemming van Kroatië.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.