Boek uw overtocht naar Dubrovnik

De veerhaven van Dubrovnik in Kroatië verbindt u met Bari in Italië met een keuze uit 3 ferry overtochten per week. De duur van de Dubrovnik naar Bari overtocht uit 7 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Jadrolinija.

Dubrovnik Havenkaart

Klik voor Kaart

Dubrovnik Veerboot Alternatieven

Dubrovnik Veerdiensten

 • Jadrolinija
  • 3 afvaarten / week 7 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Dubrovnik Veerboot haven

De veerhaven van Dubrovnik bevindt zich in het verre zuiden van Kroatië, aan de Adriatische Zee, dat wordt begrenst door zowel Bosnië en Herzegovina als Montenegro.

De veerterminal is in Gruž, op ongeveer 3km van de oude stad. Alle veerdiensten van en naar Dubrovnik vertrekken en arriveren hier.

De veerdiensten van Dubrovnik verbinden de haven met zowel andere grote havensteden in Kroatië als een populaire internationale route naar het zuiden van Italië.

De sublieme ligging, die uitkijkt over de kalme blauwe wateren van de Adriatische Zee, maakt Dubrovnik één van 's werelds mooiste ommuurde steden en de populairste bestemming van Kroatië.

Hoe kom je in Dubrovnik Veerboot Haven

 • Dubrovnik Haven Adres

  Stjepana Radica 40, 20000 Dubrovnik

 • Dubrovnik Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Dubrovnik vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Dubrovnik Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!