Zadar
Ancona
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zadar - Ancona

Veerboot van Zadar naar Ancona

Deze veerdienst wordt verzorgd door Jadrolinija. Zadar Ancona veerboten kosten tussen €89 en €376, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Zadar Ancona veerboten.

Zadar Ancona Veerboot Tijden

De eerste Zadar Ancona ferry vertrekt meestal vanuit Zadar rond 10:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:00.

Hoe lang is de veerboot van Zadar naar Ancona?

Zadar Ancona Veerboot vaartijd op deze route kan ongeveer 8u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Zadar Ancona Veerboot Dienstregelingen

Er is 1 wekelijkse afvaart van Zadar naar Ancona verzorgd door Jadrolinija. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Zadar Ancona Veerboot Prijzen

Zadar Ancona veerboot prijzen variëren tussen €89* en €376*. De gemiddelde prijs is €224*. De goedkoopste Zadar Ancona veerboot prijzen beginnen vanaf €45*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €144*. De gemiddelde prijs voor een auto is €285*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Zadar naar Ancona?

De afstand tussen Zadar en Ancona is ongeveer 199,9 km of 107,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Zadar Ancona veerboot?

Ja, Jadrolinija laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Zadar en Ancona. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Zadar en Ancona.

Kan ik te voet reizen van Zadar naar Ancona?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Jadrolinija tussen Zadar en Ancona.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Zadar naar Ancona?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Zadar naar Ancona met Jadrolinija. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Zadar - Ancona Route-overzicht
Land van vertrek Kroatië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Jadrolinija
Gemiddelde prijs 284 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 0m
Snelste Zeiltijd 7h 0m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 22:00
Afstand 107 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Zadar naar Ancona?

De reistijd per veerboot van Zadar naar Ancona is ongeveer 7h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Zadar naar Ancona?

De prijs van de ferry overtocht van Zadar naar Ancona kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Zadar naar Ancona is 262 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Zadar naar Ancona?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Zadar naar Ancona en dat is
  • Jadrolinija

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zadar naar Ancona?

Boek overtochten van Zadar naar Ancona via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Zadar naar Ancona?

Ja, je kunt als voetpassagier van Zadar naar Ancona reizen met
  • Jadrolinija

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Zadar naar Ancona?

Ja, je kunt met een voertuig van Zadar naar Ancona reizen met
  • Jadrolinija

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Zadar naar Ancona?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Jadrolinija

Wat is de afstand tussen Zadar en Ancona?

De afstand van Zadar naar Ancona is ongeveer 107 zeemijlen.

Zadar Gids

De stad Zadar in Kroatië ligt aan de Adriatische Zee, in de Dalmatië regio van het land, en kijkt uit op de eilanden Ugljan en Pasman, die van Zadar worden gescheiden door de Straat van Zadar. De diepe gracht die gebruikt worden om de oude stad te scheiden van het vasteland is inmiddels ingevuld. De structuur van de stad werd in de Romeinse tijd gelegd, in de tijd van Julius Caesar en keizer Augustus, die de stad met muren, torens en poorten versterkte . Er was een forum, de basiliek en de tempel in het westen van de stad, terwijl buiten was er een amfitheater en begraafplaatsen.

Nu nog zichtbaar, en gedeeltelijk bewaard gebleven, is het aquaduct dat werd gebouwd om de stad te voorzien van water en in de oude stad, was een middeleeuwse stad ontwikkeld die de bouw van kerken en kloosters gevraagd. Het Forum Romanum is een van de meest populaire toeristische attracties in Zadar en is de grootste aan de oostelijke kant van de Adriatische Zee. Het werd gebouwd door Augustus, zoals blijkt uit twee stenen inscripties over de voltooiing ervan dateert uit de 3e eeuw.

Veerboten vanuit de haven van de stad vertrekken 7 keer per week naar Ancona in Italië. De vaartijd voor deze service is ongeveer 6 uur.


Ancona Gids

De moderne havenstad Ancona is gelegen in de regio Le Marche van Midden-Italië. De regio is populair, begunstigd om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en heerlijke gerechten, en terwijl Ancona zelf is niet strikt een toeristische stad heeft veel te bieden aan bezoekers. Ligt aan de Adriatische Zee, Ancona ligt op ongeveer 200 km van de stad Bologna en 280 km van Rome, de Italiaanse hoofdstad. Gelegen tussen de hellingen van de Monte Astagno en Monte Conero, de locatie maakte het gemakkelijk voor de oorspronkelijke bewoners van Syracuse te verdedigen. Gesticht rond 386 voor Christus, zullen bezoekers van Ancona niet ver van de haven blij zijn met de historische stad op een heuvel. Griekse kooplieden vestigde een Purper fabriek in de stad en hun invloed op de streek is opmerkelijk. Tijdens de Romeinse tijd had de stad een eigen munt systeem en Grieks werd het hele gebied gesproken.

Ancona is een zeer belangrijke zeehaven en is zeer goed verbonden door zijn haven met vele andere locaties. De beste en gemakkelijkste manier om Ancona te bereiken is met de veerboot, met diensten naar bestemmingen zoals Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa en Dugi Otok.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.