Bari
Dubrovnik
Veerboten naar Kroatië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Veerboot van Bari naar Dubrovnik

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Bari en Dubrovnik. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Jadrolinija. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bari Dubrovnik veerboten.

Bari Dubrovnik Vaartijden

Bari Dubrovnik veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Bari rond 11:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 9u 30m.

Bari Dubrovnik Veerboot Prijzen

Bari Dubrovnik veerboot prijzen variëren tussen €152* en €671*. De gemiddelde prijs is €388*. De goedkoopste Bari Dubrovnik veerboot prijzen beginnen vanaf €70*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €241*. De gemiddelde prijs voor een auto is €472*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Bari naar Dubrovnik?

De afstand tussen Bari en Dubrovnik is ongeveer 131,1 mijl (211,0 km) of 113,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Bari Dubrovnik veerboot?

Ja, Jadrolinija laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Bari en Dubrovnik. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bari en Dubrovnik.

Kan ik te voet reizen van Bari naar Dubrovnik?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Jadrolinija tussen Bari en Dubrovnik.

Bari Dubrovnik Veerboot Dienstregelingen

 • Jadrolinija - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Bari - Dubrovnik Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Kroatië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Jadrolinija
Gemiddelde prijs 409 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 9h 20m
Snelste Zeiltijd 7h 0m
Eerste veerboot 11:00
Laatste veerboot 21:00
Afstand 113 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Bari naar Dubrovnik?

  De reistijd per veerboot van Bari naar Dubrovnik is ongeveer 10h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Bari naar Dubrovnik?

  De prijs van de ferry overtocht van Bari naar Dubrovnik kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bari naar Dubrovnik is 183 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Bari naar Dubrovnik?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Bari naar Dubrovnik en dat is
  • Jadrolinija
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bari naar Dubrovnik?

  Boek overtochten van Bari naar Dubrovnik via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bari naar Dubrovnik?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Bari naar Dubrovnik reizen met
  • Jadrolinija
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bari naar Dubrovnik?

  Ja, je kunt met een voertuig van Bari naar Dubrovnik reizen met
  • Jadrolinija
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bari naar Dubrovnik?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Jadrolinija
 • Wat is de afstand tussen Bari en Dubrovnik?

  De afstand van Bari naar Dubrovnik is ongeveer 113 zeemijlen.

Bari Dubrovnik Veerboot klantenrecensies

 • "Ferry overtocht Dubrovnik - Bari"

  Op zondag 14 september de overtocht van Dubrovnik naar Bari gemaakt met de dagboot van Jadrolinija. De ticket via de site van direct ferries geboekt, conform de boeking in de ochtend bij het kantoor van Jadrolinija afgehaald. De overtocht verliep prima, afvaart gebeurde op tijd en ook de aankomst was volgens het tijdschema. Op de boot zijn restaurants voor betaalbare maaltijden en een bar voor koffie en frisdranken.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Lees meer Lees minder
 • "Overzet van Bari nar Dubrovnik."

  Na een week Toscane maakten wij de overzet met onze minibus naar Kroatië. Dit is een aanrader. Het boeken van de overzet ging niet zo vlot. Vandaar boekten wij in eerste instantie enkel dekpassage. Ter plaatse konden wij nog slaapcabines nemen. De overzet verliep vlot en is een ontspannen manier van reizen. Ook in Kroatië maakten wij regelmatig gebruik van een overzet van Jadrolinija. Deze verliepen allemaal even vlot !!!

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Lees meer Lees minder

Bari Gids

Bari is de hoofdstad van de provincie Bari en van de regio Apulia aan de Adriatische Zee, Italië. De stad staat bekend om zijn haven en universiteit. Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn de Basilica di San Nicola en de kathedraal van Bari. De Basilica di San Nicola werd opgericht in 1087 als de rustplaats van Sint Nicolaas, die nu onder het altaar in de crypte ligt. De verbouwing van Bari kathedraal, die gewijd is aan Sint Sabinus van Canosa werd begonnen in 1034 en voltooid in 1178 na de vernietiging van de oorspronkelijke gebouw in 1156.
De haven van Bari is een van de belangrijkste havens in de regio en staat als een gateway tussen Italië en het Midden-Oosten en de Balkan. Er zijn twee afzonderlijke havens in de stad. In de buurt van de oude stad, is de oude haven gebruikt door kleine schepen en vissersboten, terwijl de Nieuwe Haven is gereserveerd voor grote passagiersschepen die overtochten bieden naar Griekenland en Albanië. De Nieuwe Haven is modern en biedt zowel korte als lange termijn parkeermogelijkheden. De haven verwelkomt verboten met veerdiensten naar bestemmingen zoals Durres, Igoumenitsa, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik. Overtochten naar Corfu hebben een reistijd van 8 uur en worden alleen verzorgd in de zomermaanden. Diensten naar Igoumenitsa hebben een reistijd van 9 uur en 30 minuten en zijn ook alleen in de zomer boekbaar.


Dubrovnik Gids

De stad Dubrovnik is gelegen in de Dalmatië regio van Kroatië, aan de Adriatische Zee. De stad is een van de meest bezochte bestemmingen in de Middellandse Zee en is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De 6 meter dikke muur die voor ongeveer 2 km rond de stad loopt is een belangrijk kenmerk van de stad. De muur werd gebouwd met een reeks van torentjes en torens om de stad vanaf plunderaars te verdedigen. Dubrovnik is doordrenkt van prachtige architectuur en sculpturale detail, en biedt een spectaculair kerken, kloosters, musea, en fonteinen. Barokke kathedraal van Dubrovnik werd gebouwd in de 18e eeuw en bevat overblijfselen uit de 11e tot 18e eeuw; vooral, de vergulde arm, been en de schedel van Sint Blaise en een relikwie van het Ware Kruis.

Dubrovnik Ferry Terminal ligt in het Kantafig gebied van Gruž baai op ongeveer 3 km van de oude binnenstad. Alle veerboten van en naar Dubrovnik aankomen en vertrekken vanaf hier. Bestemmingen vanuit de haven zijn onder andere Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula en Mijet.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.