Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Korcula Veerboot Haven

  • Korcula Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Korcula vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Korcula Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Korcula Veerdiensten

Korcula Gids

Korcula Gids

Korcula is de zesde grootste Adriatische eiland in de Adriatische Zee en is gelegen aan de zuidwestelijke kust van Kroatië. Zoals de meeste van de Kroatische eilanden is Korcula genaamd door de oude Grieken, die gaven het eiland de naam Korkyra Melaina ('Zwarte Corfu') dankzij de donkere en bosrijke uitstraling met dichte bossen met aleppo dennen, cipressen en eiken. Korcula is in de 6e eeuw voor Christus het eerst bewoond, op de plaats van het huidige Vela Luka. Vandaag is het eiland Korcula een unieke combinatie van prachtige natuur, duizenden jaren van culturele traditie en geschiedenis, en het moderne toerisme. Tal van prachtige stranden en baaien, luxe hotels en zomerhuizen, eeuwenoude olijfbomen en wijngaarden, schilderachtige pittoreske stadjes en dorpen op het eiland, die lijken alsof de tijd er heeft stilgestaan trekken toeristen uit de hele wereld naar dit eiland.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.