Kompas
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kompas

Kompas

Atlas Kompas biedt veerdiensten aan tussen de romantische Italiaanse stad Venetië en de Kroatische kustplaatsen Umag, Porec, Rovinj en Pula op Istrië, het grootste schiereiland van de Adriatische Zee.

Atlas Kompas beschikt over twee moderne catamarans, Prince of Venice en Adriatic Jet, die garant staan voor een aangename en comfortabele reis.

Tijdens de overtocht delen de vriendelijke en deskundige medewerkers van Atlas Kompas een uitgebreid overzicht uit met alle Venetiaanse en Kroatische bezienswaardigheden. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de reis.

Aan boord van de Prince of Venice bevinden zich zitplaatsen in de lounge met airco, toiletten en drie buitendekken met prachtig uitzicht over de Adriatische zee. De catamaran is uitermate veilig en stabiel bij slecht weer dus u kunt met een gerust hart op reis gaan.

De unieke Adriatic Jet heeft voldoende capaciteit voor 343 passagiers. Aan boord treft u ruime lounges, airco, een goed gevulde bar en een assortiment aan taxfree producten.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Kompas dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Kompas routes and ports

Kompas klantenrecensies.

 • "Nice trip "

  It was really good but some of the staff should be friendlier, smiling never hurt anyone

  Lees meer Lees minder
 • "Good trip"

  The boat was not that big and we had a rough see so I was feeling a bit nausea. However, the trip went well. Checking in went fast. Could drink something on the boat, It was cold on the boat so bring a sweater.

  Lees meer Lees minder
 • "zeer goed"

  Erg stipt. Je krijgt echt waar voor je geld. Personeel is echt klantvriendelijk en hulpvaardig. Ons dochtertje van 9 jaar was ziek geworden op de heenreis en het personeel heeft ons erg goed geholpen en was zeer vriendelijk specifiek Jolanda.

  Lees meer Lees minder
 • "Rustig van Pula naar Venetië"

  Aangezien iedereen op tijd was, vertrok de boot ook stipt op tijd. Er waren delen van de boot ingedeeld per gesproken taal (niet nederlands, maar de wat meer gesproken talen). Dit maakte het mogelijk om alles wat makkelijker te volgen als je bij de bij jou passende taal ging zitten. Wanneer de boot eenmaal uit de haven was kwam er ook een uitgebreide uitleg over de reis en later ook over Venetië. Hierbij volgde ook verschillende aanbiedingen voor activiteiten wanneer we aangekomen waren. Van boottochten tot lunch etc. Kortom veel informatie en alles wat je nodig hebt. De prijs/kwaliteit is daarom ook goed (er zijn overigens niet echt goedkopere manieren om in Venetië te komen zover ik weet).

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.