Dubrovnik
Bari
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Veerboot van Dubrovnik naar Bari

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Dubrovnik en Bari. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Jadrolinija. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Dubrovnik Bari veerboten.

Dubrovnik Bari Veerboot Tijden

Dubrovnik Bari veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Dubrovnik rond 11:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 7u 30m.

Dubrovnik Bari Veerboot Prijzen

Dubrovnik Bari veerboot prijzen variëren meestal tussen €82* en €434*. De gemiddelde prijs is meestal €264*. De goedkoopste Dubrovnik Bari veerboot prijzen beginnen vanaf €70*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €161*. De gemiddelde prijs voor een auto is €339*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Dubrovnik naar Bari?

De afstand tussen Dubrovnik en Bari is ongeveer 131,1 mijl (211,0 km) of 113,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Dubrovnik Bari veerboot?

Ja, Jadrolinija laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Dubrovnik en Bari. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Dubrovnik en Bari.

Kan ik ook te voet reizen van Dubrovnik naar Bari?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Jadrolinija tussen Dubrovnik en Bari.

Dubrovnik Bari Veerdienstregeling

 • Jadrolinija - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Dubrovnik - Bari Route-overzicht
Land van vertrek Kroatië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Jadrolinija
Gemiddelde prijs 282 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 7h 36m
Snelste Zeiltijd 7h 0m
Eerste veerboot 11:00
Laatste veerboot 22:00
Afstand 113 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Dubrovnik naar Bari?

  De reistijd per veerboot van Dubrovnik naar Bari is ongeveer 7h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Dubrovnik naar Bari?

  De prijs van de ferry overtocht van Dubrovnik naar Bari kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Dubrovnik naar Bari is 178 €. Prijs exclusief boekingskosten.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Dubrovnik naar Bari?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Dubrovnik naar Bari en dat is
  • Jadrolinija
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Dubrovnik naar Bari?

  Boek overtochten van Dubrovnik naar Bari via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Dubrovnik naar Bari?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Dubrovnik naar Bari reizen met
  • Jadrolinija
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Dubrovnik naar Bari?

  Ja, je kunt met een voertuig van Dubrovnik naar Bari reizen met
  • Jadrolinija
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Dubrovnik naar Bari?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Jadrolinija
 • Wat is de afstand tussen Dubrovnik en Bari?

  De afstand van Dubrovnik naar Bari is ongeveer 113 zeemijlen.

Dubrovnik Bari Veerboot klantenrecensies

 • "Ferry overtocht Dubrovnik - Bari"

  Op zondag 14 september de overtocht van Dubrovnik naar Bari gemaakt met de dagboot van Jadrolinija. De ticket via de site van direct ferries geboekt, conform de boeking in de ochtend bij het kantoor van Jadrolinija afgehaald. De overtocht verliep prima, afvaart gebeurde op tijd en ook de aankomst was volgens het tijdschema. Op de boot zijn restaurants voor betaalbare maaltijden en een bar voor koffie en frisdranken.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Lees meer Lees minder
 • "Overzet van Bari nar Dubrovnik."

  Na een week Toscane maakten wij de overzet met onze minibus naar Kroatië. Dit is een aanrader. Het boeken van de overzet ging niet zo vlot. Vandaar boekten wij in eerste instantie enkel dekpassage. Ter plaatse konden wij nog slaapcabines nemen. De overzet verliep vlot en is een ontspannen manier van reizen. Ook in Kroatië maakten wij regelmatig gebruik van een overzet van Jadrolinija. Deze verliepen allemaal even vlot !!!

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Lees meer Lees minder

Dubrovnik Gids

Dubrovnik, een stad in Kroatië ligt aan de Adriatische Zee in de Dalmatië regio van het land. De stad is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site en is een van de meest bezochte bestemmingen aan de Middellandse Zee. Een kenmerk van de stad is de muren rond de stad, die bijna 2 kilometer zijn. De muren zijn tussen de 4-6 meter dik aan de landzijde, maar zijn veel dunner aan de zeezijde. Het systeem van de torentjes en torens was bedoeld om de stad te beschermen. De muren van Dubrovnik zijn ook een populaire filmen site voor HBO's Game of Thrones, die de muren gebruikt als filmlocatie voor de fictieve stad, Kings Landing. Barokke kathedraal van Dubrovnik werd gebouwd in de 18e eeuw en herbergt een indrukwekkende Treasury met relieken van Saint Blaise.
Dubrovnik Ferry Terminal bevindt zich in het Kantafig gebied van Gruž baai en ongeveer 3 kilometer van de oude binnenstad. Alle schepen vanuit en naar Dubrovnik komen hier aan en vertrekken vanaf deze plaats. De bestemmingen vanaf Dubrovnik zijn onder andere Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula en Mijet.


Bari Gids

Bari is een grote havenstad gelegen aan de Adriatische kust, en is de hoofdstad van de Italiaanse regio Puglia. De stad is niet een belangrijke toeristische bestemming, maar het heeft wel een paar interessante bezienswaardigheden en is goed gelegen voor het verkennen van dit aantrekkelijke deel van Italië. Het historische centrum van Bari ligt op een landtong tot in de Adriatische Zee. Dit gebied is gebouwd op duizenden jaren, maar de meeste van de archeologie wordt begraven onder de cluster van smalle straatjes die omhoog Vecchia Bari. De wijk staat bekend als verwarrend en bezoekers zijn vrijwel zeker om hun gevoel voor richting kwijt. Tussen het hart van de oude stad en de zee is de beroemdste kerk van Bari, de elfde-eeuwse romaanse basiliek van San Nicola. Het is gewijd aan St. Nicolaas en werd gebouwd om zijn overblijfselen, die nog steeds in de crypte liggen huisvesten. Dit is een belangrijke religieuze bestemming, en er is een kapel in de crypte gewijd aan orthodoxe pelgrims. In het grootste deel van de kerk zijn er een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder een uitgebreide stenen baldakijn boven het altaar en troon een marmeren bisschop, die bekend staat als de Cattedra di Elia, die dateert uit rond de 11de eeuw.

Vanuit de haven van Bari, veerboten vertrekken naar Durres, Igoumenista, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.