Bari
Bar
Veerboten naar Montenegro
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Veerboot van Bari naar Bar

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Bari en Bar. 2 operators varen deze route Jadrolinija & Starlines. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bari Bar veerboten.

Bari Bar Route overzicht
Vertrek LandItalië
Bestemming LandMontenegro
Aantal exploitanten2
ExploitantenJadrolinija & Starlines
Gemiddelde prijs€339*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten1
Gemiddelde Zeilduur8u 17m
Snelste vaartijd8u 0m
Eerste veerboot12:00
Laatste Veerboot23:59
Afstand144,3 zeemijlen

*Prijzen onderhevig aan verandering prijzen zijn genomen van de laatste 30 dagen laatst bijgewerkt 2023-06-01.

Bari Bar Veerboot Tijden

Bari Bar vertrekt meestal om ongeveer 12:00 vanuit Bari. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 8u 17m.

Bari Bar Veerboot Prijzen

Bari Bar veerboot prijzen variëren tussen €134* en €663*. De gemiddelde prijs is €339*. De goedkoopste Bari Bar veerboot prijzen beginnen vanaf €70*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €217*. De gemiddelde prijs voor een auto is €457*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 2023-06-01.

Hoe ver is het van Bari naar Bar?

De afstand tussen Bari en Bar is ongeveer 166,0 mijl (267,2 km) of 144,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Bari Bar ferry?

Ja Jadrolinija, Starlines staan auto's aan boord toe op veerboten tussen Bari en Bar. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bari en Bar.

Kan ik te voet reizen van Bari naar Bar?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Jadrolinija, Starlines tussen Bari en Bar.

Bari Bar Veerdienstregelingen

Sorry, we hebben momenteel geen afvaart informatie voor Bari naar Bar. Kom later terug voor updates.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Montenegro.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Welke ferry maatschappijen varen van Bari naar Bar?

  Er is 0 ferrymaatschappij voor Bari naar Bar en dat is
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bari naar Bar?

  Boek overtochten van Bari naar Bar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bari naar Bar?

  Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bari naar Bar?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bari naar Bar?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Bari Gids

Bari is de hoofdstad van de provincie Bari en van de regio Apulia aan de Adriatische Zee, Italië. De stad staat bekend om zijn haven en universiteit. Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn de Basilica di San Nicola en de kathedraal van Bari. De Basilica di San Nicola werd opgericht in 1087 als de rustplaats van Sint Nicolaas, die nu onder het altaar in de crypte ligt. De verbouwing van Bari kathedraal, die gewijd is aan Sint Sabinus van Canosa werd begonnen in 1034 en voltooid in 1178 na de vernietiging van de oorspronkelijke gebouw in 1156.
De haven van Bari is een van de belangrijkste havens in de regio en staat als een gateway tussen Italië en het Midden-Oosten en de Balkan. Er zijn twee afzonderlijke havens in de stad. In de buurt van de oude stad, is de oude haven gebruikt door kleine schepen en vissersboten, terwijl de Nieuwe Haven is gereserveerd voor grote passagiersschepen die overtochten bieden naar Griekenland en Albanië. De Nieuwe Haven is modern en biedt zowel korte als lange termijn parkeermogelijkheden. De haven verwelkomt verboten met veerdiensten naar bestemmingen zoals Durres, Igoumenitsa, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik. Overtochten naar Corfu hebben een reistijd van 8 uur en worden alleen verzorgd in de zomermaanden. Diensten naar Igoumenitsa hebben een reistijd van 9 uur en 30 minuten en zijn ook alleen in de zomer boekbaar.


Bar Gids

De kustplaats Bar is een belangrijke zeehaven gelegen in het zuiden van Montenegro aan de Adriatische Zee. Montenegro is gelegen in het zuiden van Oost-Europa en wordt begrensd door Kroatië in het westen, Bosnië en Herzegovina in het noordwesten, Servië in het noordoosten, Kosovo in het oosten en Albanië naar het zuidoosten. De belangrijkste toeristische site in Bar is de Stari Bar, ook wel bekend als Old Bar. Stari Bar, in tegenstelling tot de nieuwere delen van de stad, is niet in de buurt van de zee, maar ligt op een heuvel, waar het voor het eerst werd opgericht door de Illyriërs als vestingstad. Binnen in de Stari Bar, zullen de toeristen de overblijfselen van de twee belangrijkste kerken van de oude stad, St. Catherine (14e eeuw) en St. Veneranda (15e eeuw), samen met de kerk van St. Nikola, opgericht in 1288 en de enorme aquaduct dat de stad voorzien van vers water.

De stad is ook bekend om zijn zomerfestival, een multi-arts manifestatie van het zomerseizoen-een gebeurtenis die het leven brengt echt aan dit stadje, waardoor het niet alleen een belangrijk verkeersknooppunt stop voor Montenegro, maar een echt aangename en interessante plek om te bezoeken.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.