Bari
Bar
Veerboten naar Montenegro
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Bari - Bar is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Bari - Bar

Bari naar Bar Veerboot

De Bari Bar veerdienst verbindt Italië met Montenegro. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Jadrolinija. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur.

Bari Bar vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Montenegro.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Bari naar Bar?

  De reistijd per veerboot van Bari naar Bar is ongeveer 11h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Bari naar Bar?

  De prijs van de ferry overtocht van Bari naar Bar kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bari naar Bar is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Bari naar Bar?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Bari naar Bar en dat is
  • Jadrolinija
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bari naar Bar?

  Boek overtochten van Bari naar Bar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bari naar Bar?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Bari naar Bar reizen met
  • Jadrolinija
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bari naar Bar?

  Ja, je kunt met een voertuig van Bari naar Bar reizen met
  • Jadrolinija
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bari naar Bar?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Jadrolinija
 • Wat is de afstand tussen Bari en Bar?

  De afstand van Bari naar Bar is ongeveer 0 zeemijlen.

Bari Gids

Bari is de hoofdstad van de provincie Bari en van de regio Apulia aan de Adriatische Zee, Italië. De stad staat bekend om zijn haven en universiteit. Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn de Basilica di San Nicola en de kathedraal van Bari. De Basilica di San Nicola werd opgericht in 1087 als de rustplaats van Sint Nicolaas, die nu onder het altaar in de crypte ligt. De verbouwing van Bari kathedraal, die gewijd is aan Sint Sabinus van Canosa werd begonnen in 1034 en voltooid in 1178 na de vernietiging van de oorspronkelijke gebouw in 1156.
De haven van Bari is een van de belangrijkste havens in de regio en staat als een gateway tussen Italië en het Midden-Oosten en de Balkan. Er zijn twee afzonderlijke havens in de stad. In de buurt van de oude stad, is de oude haven gebruikt door kleine schepen en vissersboten, terwijl de Nieuwe Haven is gereserveerd voor grote passagiersschepen die overtochten bieden naar Griekenland en Albanië. De Nieuwe Haven is modern en biedt zowel korte als lange termijn parkeermogelijkheden. De haven verwelkomt verboten met veerdiensten naar bestemmingen zoals Durres, Igoumenitsa, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik. Overtochten naar Corfu hebben een reistijd van 8 uur en worden alleen verzorgd in de zomermaanden. Diensten naar Igoumenitsa hebben een reistijd van 9 uur en 30 minuten en zijn ook alleen in de zomer boekbaar.


Bar Gids

De kustplaats Bar is een belangrijke zeehaven gelegen in het zuiden van Montenegro aan de Adriatische Zee. Montenegro is gelegen in het zuiden van Oost-Europa en wordt begrensd door Kroatië in het westen, Bosnië en Herzegovina in het noordwesten, Servië in het noordoosten, Kosovo in het oosten en Albanië naar het zuidoosten. De belangrijkste toeristische site in Bar is de Stari Bar, ook wel bekend als Old Bar. Stari Bar, in tegenstelling tot de nieuwere delen van de stad, is niet in de buurt van de zee, maar ligt op een heuvel, waar het voor het eerst werd opgericht door de Illyriërs als vestingstad. Binnen in de Stari Bar, zullen de toeristen de overblijfselen van de twee belangrijkste kerken van de oude stad, St. Catherine (14e eeuw) en St. Veneranda (15e eeuw), samen met de kerk van St. Nikola, opgericht in 1288 en de enorme aquaduct dat de stad voorzien van vers water.

De stad is ook bekend om zijn zomerfestival, een multi-arts manifestatie van het zomerseizoen-een gebeurtenis die het leven brengt echt aan dit stadje, waardoor het niet alleen een belangrijk verkeersknooppunt stop voor Montenegro, maar een echt aangename en interessante plek om te bezoeken.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.