Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Split Veerboot Haven

  • Split Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Split vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Split Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Split Veerdiensten

Split Gids

Wat te doen in Split?

Kroatië is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde vakantiebestemming. Split is een van de mooiste steden van het land. In het hart van de stad ligt het Paleis van Diocletianus uit de vierde eeuw. Dit prachtige gebouw vormt een unieke combinatie van Romeinse en Middeleeuwse architectuur en is voor veel toeristen op zichzelf al een reden om Split te bezoeken. Split is uitgegroeid tot een bruisende en moderne stad met geweldige winkels, restaurants, bars en clubs. De stad is populair onder jongeren die afkomen op de goedkope alcohol en spannende dance scene. Toch heeft de stad ook veel van haar historische erfgoed weten te bewaren. Bezoek Oud Split en laat u verrassen door de vele historische gebouwen. In het Marjan Park kunt u tot rust komen en de prachtige exotische bloemen en planten bewonderen.

Vervoer

Alle bezienswaardigheden in het centrum van Split liggen op loopafstand van elkaar. Om wat meer te zien van de rest van de stad en de omgeving kunt u het beste een auto of fiets huren. De meeste delen van de stad zijn ook per bus bereikbaar.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.