Split
Bari
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Split - Bari

Split naar Bari Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Split en Bari. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Jadrolinija. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Split Bari veerboten.

Split Bari Vaartijden

Split Bari veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Split rond 08:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 10u 0m.

Split Bari Veerboot Prijzen

Split Bari veerboot prijzen variëren tussen €81* en €392*. De gemiddelde prijs is meestal €229*. De goedkoopste Split Bari veerboot prijzen beginnen vanaf €50*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €142*. De gemiddelde prijs voor een auto is €287*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Split naar Bari?

De afstand tussen Split en Bari is ongeveer 159,7 mijl (257,0 km) of 138,8 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Split Bari veerboot?

Ja, Jadrolinija laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Split en Bari. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Split en Bari.

Kan ik te voet reizen van Split naar Bari?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Jadrolinija tussen Split en Bari.

Split Bari Veerdienst schema's

  • Jadrolinija - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Split - Bari Route-overzicht
Land van vertrek Kroatië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Jadrolinija
Gemiddelde prijs 262 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 10h 0m
Eerste veerboot 08:00
Laatste veerboot 22:00
Afstand 138 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Split naar Bari?

De reistijd per veerboot van Split naar Bari is ongeveer 10h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Split naar Bari?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Split naar Bari en dat is
  • Jadrolinija

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Split naar Bari?

Boek overtochten van Split naar Bari via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Split Gids

De Kroatische stad Split is de tweede grootste stad van Kroatië en is gelegen in de Dalmatië regio van het land. Het ligt aan de oostelijke kust van de Adriatische Zee en is verspreid over een centrale schiereiland. De stad is een belangrijk verkeersknooppunt, met vele verbindingen met de eilanden in de Adriatische Zee en de Apennijnen schiereiland, en is ook een populaire toeristische bestemming. De stad kan traceren zijn geschiedenis terug tot de 4e eeuw voor Christus, toen het een Griekse kolonie van Aspalathos. Moderne dag Split is een levendige stad met veel bezienswaardigheden voor toeristen druk waaronder de UNESCO World Heritage Site, dat is het paleis van Diocletianus is één van de meest indrukwekkende Romeinse monumenten van de wereld te houden. Gelegen binnen de oude muren van de stad zijn er vele bars, restaurants, cafés en winkels die zal voorzien in alles wat toeristen nodig zou hebben. De bergen achter de stad zorgen voor een mooie achtergrond naar Split en bieden een schril contrast met de blauwe wateren van de Adriatische Zee.

Veerboten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik en Mljet.


Bari Gids

Bari is een grote havenstad gelegen aan de Adriatische kust, en is de hoofdstad van de Italiaanse regio Puglia. De stad is niet een belangrijke toeristische bestemming, maar het heeft wel een paar interessante bezienswaardigheden en is goed gelegen voor het verkennen van dit aantrekkelijke deel van Italië. Het historische centrum van Bari ligt op een landtong tot in de Adriatische Zee. Dit gebied is gebouwd op duizenden jaren, maar de meeste van de archeologie wordt begraven onder de cluster van smalle straatjes die omhoog Vecchia Bari. De wijk staat bekend als verwarrend en bezoekers zijn vrijwel zeker om hun gevoel voor richting kwijt. Tussen het hart van de oude stad en de zee is de beroemdste kerk van Bari, de elfde-eeuwse romaanse basiliek van San Nicola. Het is gewijd aan St. Nicolaas en werd gebouwd om zijn overblijfselen, die nog steeds in de crypte liggen huisvesten. Dit is een belangrijke religieuze bestemming, en er is een kapel in de crypte gewijd aan orthodoxe pelgrims. In het grootste deel van de kerk zijn er een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder een uitgebreide stenen baldakijn boven het altaar en troon een marmeren bisschop, die bekend staat als de Cattedra di Elia, die dateert uit rond de 11de eeuw.

Vanuit de haven van Bari, veerboten vertrekken naar Durres, Igoumenista, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.