Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Grisslehamn Veerboot Haven

  • Grisslehamn Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Grisslehamn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Grisslehamn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Grisslehamn Veerdiensten

Grisslehamn Gids

Grisslehamn Gids

Grisslehamn. Grisslehamn is een plaats, gelegen in de gemeente Norrtälje in het landschap Uppland en de provincie Stockholms in Zweden. De naam Grisslehamn werd voor het eerst genoemd in een document uit 1376 over de route tussen Zweden en Finland. Grisslehamn was gelegen ongeveer 20 km ten zuiden van de huidige locatie. In het midden van de 18e eeuw werd het grootste deel van het oude dorp in een brand verwoest, en er werd besloten om Grisslehamn enkele tientallen kilometers noordelijker weer op te bouwen. Grisslehamn is misschien het beste bekend voor de veerverkeer vanuit Grisslehamn naar het kleine dorpje Eckerö, gelegen op de Åland-eilanden.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.