Boek uw overtocht naar Grisslehamn

De veerhaven van Grisslehamn in Zweden verbindt u met Eckero in Ålandeilanden met een keuze uit 18 ferry overtochten per week. De duur van de Grisslehamn naar Eckero overtocht uit 1 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Eckerö Linjen.

Grisslehamn Havenkaart

Klik voor Kaart

Grisslehamn Veerboot Alternatieven

Grisslehamn Veerdiensten

 • Eckerö Linjen
  • 18 afvaarten / week 1 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Grisslehamn Gids

Grisslehamn. Grisslehamn is een plaats, gelegen in de gemeente Norrtälje in het landschap Uppland en de provincie Stockholms in Zweden.
De naam Grisslehamn werd voor het eerst genoemd in een document uit 1376 over de route tussen Zweden en Finland. Grisslehamn was gelegen ongeveer 20 km ten zuiden van de huidige locatie.
In het midden van de 18e eeuw werd het grootste deel van het oude dorp in een brand verwoest, en er werd besloten om Grisslehamn enkele tientallen kilometers noordelijker weer op te bouwen. Grisslehamn is misschien het beste bekend voor de veerverkeer vanuit Grisslehamn naar het kleine dorpje Eckerö, gelegen op de Åland-eilanden.

Hoe kom je in Grisslehamn Veerboot Haven

 • Grisslehamn Haven Adres

  Skatuddsvägen 13, SE-764 56, Grisslehamn

 • Grisslehamn Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Grisslehamn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Grisslehamn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!