Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Vaasa Veerboot Haven

  • Vaasa Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Vaasa vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Vaasa Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Vaasa Veerdiensten

Vaasa Gids

Vaasa Gids

Vaasa is een stad aan de westkust van Finland. De geschiedenis van Vaasa begint in de 14e eeuw, toen de zeelieden uit de kustregio in Midden-Zweden ontscheept in de huidige Oude Vaasa, en de woestenij eigenaars van Finland kwamen om hun land te bewaken. Koning Charles IX stichtte de stad Vaasa op 2 oktober 1606 op, rond de oudste haven en handel punt in de Mustasaari kerkdorp 7 km ten zuidwesten van de huidige stad. Koning Karel IX gaf de stad de naam van zijn koninklijk huis. Dankzij de zee aansluitingen scheepsbouw en handel, met name teer handel, die bloeide uit de zeventiende eeuw en de meeste inwoners verdienden hun levensonderhoud hierdoor. In 1683 verhuisde de drie-onderwerp van 'trivial' school van Nykarleby naar Vaasa en vier jaar later werd een nieuw schoolgebouw gebouwd in Vaasa. De eerste bibliotheek van Finland werd opgericht in Vaasa in 1794.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.