Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Umea Veerboot Haven

  • Umea Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Umea vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Umea Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Umea Veerdiensten

Umea Gids

Umea Gids

Umea is de grootste stad van het noorden van Zweden. Umea is een van de nieuwste en snelst groeiende steden van het land. De gemiddelde leeftijd van de 110 000 mensen die in Umea wonen is 37. Inspanningen zijn ook gemaakt om Umea nog te ontwikkelen - het doel is om de 150 000 mensen voor 2050 te hebben. De stad biedt wereldklasse kunst, drama, films, industrie, muziek en onderzoek. Het doel is om meer bedrijven aan te trekken, nieuwe records in de bouw te breken, en om uit te groeien tot de culturele hoofdstad voor 2014. Umea is voor meerdere decennia aan het ontwikkelen. De versnelde groei is te merken in 1965, hetzelfde jaar dat de universiteit gooide haar deuren open. Onderwijs biedt vaardigheden, die bedrijven trekken, en meer mensen aantrekken. In de afgelopen 30 jaar, huisvesting in Umea is verdubbeld en dit groeitempo blijft. 700 tot 800 nieuwe appartementen worden elk jaar gebouwd.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.