Boek uw overtocht naar Umea

De veerhaven van Umea in Zweden verbindt u met Vaasa in Finland met een keuze uit 12 ferry overtochten per week. De duur van de Umea naar Vaasa overtocht uit 3 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Wasaline.

Umea Havenkaart

Klik voor Kaart

Umea Veerboot Alternatieven

Umea Veerdiensten

 • Wasaline
  • 12 afvaarten / week 3 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Umea Gids

Umea is de grootste stad van het noorden van Zweden. Umea is een van de nieuwste en snelst groeiende steden van het land. De gemiddelde leeftijd van de 110 000 mensen die in Umea wonen is 37. Inspanningen zijn ook gemaakt om Umea nog te ontwikkelen - het doel is om de 150 000 mensen voor 2050 te hebben. De stad biedt wereldklasse kunst, drama, films, industrie, muziek en onderzoek. Het doel is om meer bedrijven aan te trekken, nieuwe records in de bouw te breken, en om uit te groeien tot de culturele hoofdstad voor 2014.
Umea is voor meerdere decennia aan het ontwikkelen. De versnelde groei is te merken in 1965, hetzelfde jaar dat de universiteit gooide haar deuren open. Onderwijs biedt vaardigheden, die bedrijven trekken, en meer mensen aantrekken. In de afgelopen 30 jaar, huisvesting in Umea is verdubbeld en dit groeitempo blijft. 700 tot 800 nieuwe appartementen worden elk jaar gebouwd.

Hoe kom je in Umea Veerboot Haven

 • Umea Haven Adres

  Blå Vägen 4, 91322 Holmsund

 • Umea Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Umea vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Umea Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!