COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Eckerö Line

Eckerö Line verzorgt overtochten tussen Finland en Estland, op de populaire veerroute Helsinki-Tallinn.

Eckerö Line werd in 1995 opgericht als onderdeel van de Eckerö Groep om te voldoen aan de toenemende vraag naar een snelle verbinding tussen Finland en Estland. Met de M/S Finlandia duurt de overtocht slechts iets meer dan twee uur. De sfeer aan boord is zeer gemoedelijk en klantgericht. M/S Finlandia is geschilderd in de kleuren van de Finse vlag: blauw en wit. De veerboot beschikt over zes restaurants, twee winkels en conferentievoorzieningen. M/S Finlandia heeft voldoende capaciteit voor 2000 passagiers en 650 voertuigen.

De gehele Eckerö Groep voldoet aan de strengste milieueisen en M/S Finlandia is een van de vlaggenschepen. Zo wordt er aan boord gebruikgemaakt van spaarlampen. De warmte afkomstig uit de motoren wordt opgeslagen en in 's zomers gebruikt voor de koelsystemen, waardoor er weinig achterblijft in de Baltische Zee.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Eckerö Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Eckerö Line routes

Eckerö Line klantenrecensies.

 • "What you need is what you get..."

  There is not much to say about a 2,5 hour crossing. Nice surprise/touch was the Live Music on the Sundeck...

  Lees meer Lees minder
 • "Small cruise trip"

  We enjoyed our trip very much. Lots of entertainment on board

  Lees meer Lees minder
 • "Luxe overtocht voor prima prijs"

  Beter dan verwacht met een overtocht waar alle voorzieningen aanwezig waren.

  Lees meer Lees minder
 • "Probleemloze overtocht"

  Overtocht met lunch aan boord was prima verzorgd met gerieflijke zitplaatsen bij het raam en goed eten. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Alles ging stipt op tijd en ondanks de krachtige wind was het schip stabiel. Goede reis gehad.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes