Grisslehamn
Eckero
Veerboten naar Ålandeilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Grisslehamn - Eckero is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Grisslehamn - Eckero

Nieuwste aanbiedingen voor Grisslehamn - Eckero

Grisslehamn naar Eckero Veerboot

De Grisslehamn Eckero veerdienst verbindt Zweden met Ålandeilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Eckerö Linjen. De veerdienst gaat maximaal 18 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten.

Grisslehamn Eckero vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Grisslehamn naar Eckero is ongeveer 1h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Grisslehamn naar Eckero kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Grisslehamn naar Eckero is 43 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Grisslehamn naar Eckero en dat is
  • Eckerö Linjen
 • Boek overtochten van Grisslehamn naar Eckero via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Grisslehamn naar Eckero reizen met
  • Eckerö Linjen
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Grisslehamn naar Eckero reizen met
  • Eckerö Linjen
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Eckerö Linjen
 • De afstand van Grisslehamn naar Eckero is ongeveer 43 zeemijlen.

Grisslehamn Gids

Grisslehamn is een stad gelegen aan de kust van de Zee van Aland in Zweden. Grisslehamn is de belangrijkste stad op het eiland Vaddo en ligt ongeveer 110 km ten noorden van Stockholm. De stad is al lang de plaats van vertrek naar Aland. De oude vissershaven heeft een aantal vissen winkels en cafés voor bezoekers. Als u de stad wilt zien en de omgeving verkennen dan zijn fietsen te huren bij de jachthaven. In het noorden van de stad is een stad genaamd Singo waar IJsland pony's kunnen worden gereden. De schilder, illustrator en auteur, Albert Engström, woonde in de stad vanaf het begin van de 20e eeuw en er is een museum in de haven, waar u veel van zijn werk kunt zien. Aan de rand van de stad kun je zijn atelier op de rotsen met uitzicht op de zee zien.

De Eckerö Linjen Grisslehamn-Eckero veerdienst tussen Zweden en Aland is de enige dienst op deze route. De reistijd is ongeveer 1 uur 45 minuten.


Eckero Gids

De stad Eckero ligt in Aland, een autonoom gebied dat onder de soevereiniteit van Finland valt. Ondanks het feit dat de stad onder de Finse soevereiniteit valt, ongeveer 90% van de inwoners spreken Zweeds. De gemeente werd voorheen ook bekend als Ekkerö in de Fins documenten, maar wordt tegenwoordig ook in het Fins "Eckerö" genoemd. Eckerö Linjen biedt een veerverbinding tussen Berghamn in Storby, Eckerö en Grisslehamn op Väddö, Norrtälje in Zweden. Het beroemdste gebouw is de Post en Douane huis, de grootste en meest indrukwekkende gebouw opgetrokken aan hulp postdiensten tussen Stockholm en Sint-Petersburg was. Het gebouw werd gebouwd in 1828.

Aland is een autonoom, gedemilitariseerd, eentalig Zweeds-sprekende regio van Finland, dat bestaat uit een archipel ligt aan de ingang van de Botnische Golf in de Baltische Zee. Collectief, de eilanden in de archipel vormen de kleinste regio van Finland, die samen 0,49% van het landoppervlak en 0,50% van de bevolking.

Vanuit de haven kunnen passagiers per veerboot reizen naar Grisslehamn.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking