Siremar
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Siremar

Siremar

Siremar biedt sinds 1975 passagiers veerdiensten tussen Sicilië, Zuid-Italië en de omliggende eilanden van Ustica en Pantelleria, evenals de Eolische, Egadische en Pelagische eilanden groepen.

De 18 schepen vloot van Siremar bestaat uit zowel moderne draagvleugelboten als grote veerboten, gebruikt voor de langere routes. Het grootste schip, Isola di Stromboli, is in staat om tot 802 passagiers te vervoeren, met een topsnelheid van 33 knopen en biedt een snelle en plezierige reis.

Al hun ferries beschikken over een comfortabele zithoek met volledige air-conditioning, en kunnen een groot aantal voertuigen vervoeren, variërend van motoren en auto's tot campers en vrachtauto's, waardoor het nog gemakkelijker is om enkele van de meest populaire eilanden van Italië te bezoeken.

Het is toegestaan met dieren aan boord van de schepen van Siremar te reizen, maar, afgezien van geleidehond gebruikers, passagiers met huisdieren dienen in de toegewezen gereserveerde gebieden blijven of hun huisdieren in de kennels aan boord te zetten.

Bekijk Siremar dienstregelingen, prijzen en boek Siremar ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Siremar ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Siremar routes

Siremar routes and ports

Siremar klantenrecensies.

  • "Vlotte overvaart"

    Alles verliep zeer vlot nadat de tickets waren afgeprint

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.