COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Alilauro Gruson

De rederij ALILAURO GRU.SO.N. S.p.A. werd begin jaren 90 opgericht uit de samenwerking van ALILAURO S.p.A. aanwezig in Ischia en GRUSON S.R.L. actief in de Golf van Sorrento sinds de jaren 50 als een representatief orgaan van Sorrento binnenschippers.

Deze veerbootmaatschappij exploiteert moderne, efficiënte en comfortabele schepen die elke dag veilige overtochten aanbieden aan reizigers van over de hele wereld.

Gevestigd in Sorrento, de verbinding tussen de eilanden en het vasteland, Alilauro Gru.so.n biedt verbindingen aan van en naar de kust van Amalfi en de Golf van Napels toegankelijker en gemakkelijker gemaakt, samen met de prachtige eilanden Capri, Procida en Ischia.

Bekijk Alilauro Gruson dienstregelingen, prijzen en boek Alilauro Gruson ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Alilauro Gruson ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.