Salerno
Amalfi
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Salerno - Amalfi is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Salerno - Amalfi

Salerno naar Amalfi Veerboot

De Salerno Amalfi veerdienst verbindt Italië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. NLG varen tot maximaal 7 keer per week, Travelmar 9 keer per dag & de veerdienst van Positano Jet vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 11 overtochten per dag op de Salerno Amalfi route tussen Italië en Italië en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Salerno naar Amalfi?

  De reistijd per veerboot van Salerno naar Amalfi is ongeveer 28m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Salerno naar Amalfi?

  De prijs van de ferry overtocht van Salerno naar Amalfi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Salerno naar Amalfi is 41 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Salerno naar Amalfi?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Salerno naar Amalfi. Dit zijn
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Salerno naar Amalfi?

  Boek overtochten van Salerno naar Amalfi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Salerno naar Amalfi?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Salerno naar Amalfi reizen met
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Salerno naar Amalfi?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Amalfi naar Amalfi?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • NLG
  • Travelmar
 • Wat is de afstand tussen Salerno en Amalfi?

  De afstand van Salerno naar Amalfi is ongeveer 9 zeemijlen.

Salerno Amalfi Veerboot klantenrecensies

 • "Prachtige kustlijn"

  Wij hadden eigenlijk een dagtrip in een priveboot gehuurd maar die was geannuleerd vanwege het weer. Wij wilde toch de kustlijn van Amalfi zien dus deze trip geboekt. Prima alternatief en vele malen goedkoper. Alleen de zee was ontzettend ruw dus een sterke maag is nodig! Maar een super en budgetmanier om Amalfikust te zien!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Salerno Gids

De Italiaanse stad Salerno ligt aan de Golf van Salerno aan de Tyrrheense Zee, en is de hoofdstad van de Salerno regio van Italië, en ligt dicht bij de kust van Amalfi. De stad staat bekend als de thuisbasis van de eerste medische school in de wereld, de Schola Medica Salernitana. De stad, die is het culturele centrum van de regio is populair bij bezoekers die genieten van een wandeling rond de stad nemen in de prachtige bezienswaardigheden, waarvan vele liggen dicht bij het centrum van de stad. De stad wordt gekenmerkt door mooie verkeersvrije straat, grote pleinen en mooie winkels.

De stad is gelegen in het centrum van een geografische driehoek bijgenaamd de VVV Driehoek van de 3 P's, waarvan de hoeken te nemen in de steden van Pompeii, Paestum en Positano. Vanwege dit zijn er vele bezienswaardigheden, waaronder de Lungomare Trieste (Trieste boulevard), het Castello di Arechi (Arechi's Castle), de Duomo (de kathedraal) en het Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (het Educatief Museum van de Salernitan Medisch School).


Amalfi Gids

De stad Amalfi is de grootste stad aan de kust van Amalfi in de provincie Solerno in Italië. De stad ligt aan de Golf van Solerno aan de voet van de Monte Cerreto en aan de monding van een diep ravijn. De stad, samen met vele andere steden langs de kust van Amalfi, zoals Ravello en Positano zijn uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De stad werd voor het eerst genoemd in de 6e eeuw en kort daarna overgenomen belang als een maritieme macht, handel in graan van zijn buren, zout uit Sardinië en slaven uit het binnenland, en zelfs hout, in ruil voor de gouden dinars geslagen in Egypte en Syrië, teneinde de Byzantijnse zijde die in het Westen verkocht kopen. Amalfi heeft een lange geschiedenis van de catering voor bezoekers, met twee voormalige kloosters wordt omgezet in hotels, de Luna Convento in het tweede decennium van de 19e eeuw en de Cappuccini Convento in de jaren 1880. Gevierde bezoekers naar Amalfi inclusief de componist Richard Wagner en de toneelschrijver Henrik Ibsen, die beiden voltooide werken, terwijl u verblijft in Amalfi.

Seizoensgebonden draagvleugelboot routes verbinden de resorts aan de Sorrento en Amalfi kust evenals Pozzuoli, Ischia, Procida, Napels, Torre Annunziata (voor Pompeii), Ercolano (voor Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (voor Paestum) en Palinuro aan de Cilento kust.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.