San Nicola
Vieste
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor San Nicola - Vieste

Veerboot van San Nicola (Tremiti) naar Vieste

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen San Nicola (Tremiti) en Vieste. 2 operators varen deze route Gruppo Armatori Garganici & NLG en loopt het hele jaar door. San Nicola (Tremiti) Vieste veerboten kosten tussen €28 en €94, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor San Nicola (Tremiti) Vieste veerboten.

San Nicola (Tremiti) Vieste Veerboot Tijden

De eerste San Nicola (Tremiti) Vieste ferry vertrekt meestal vanuit San Nicola (Tremiti) rond 16:35. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:35.

Hoe lang is de veerboot van San Nicola (Tremiti) naar Vieste?

San Nicola (Tremiti) Vieste Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 2u12m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

San Nicola (Tremiti) Vieste Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van San Nicola (Tremiti) naar Vieste. Deze afvaarten worden verzorgd door Gruppo Armatori Garganici & NLG. Houd er rekening mee dat de dienstregeling per veerboot kan verschillen, afhankelijk van het seizoen.

San Nicola (Tremiti) Vieste Veerboot Prijzen

San Nicola (Tremiti) Vieste veerboot prijzen variëren tussen €28* en €94*. De gemiddelde prijs is €64*. De goedkoopste San Nicola (Tremiti) Vieste veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €64*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van San Nicola (Tremiti) naar Vieste?

De afstand tussen San Nicola (Tremiti) en Vieste is ongeveer 49,1 mijl (79,0 km) of 42,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de San Nicola (Tremiti) Vieste ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen San Nicola (Tremiti) en Vieste.

Kan ik te voet reizen van San Nicola (Tremiti) naar Vieste?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Gruppo Armatori Garganici, NLG tussen San Nicola (Tremiti) en Vieste.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van San Nicola (Tremiti) naar Vieste?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van San Nicola (Tremiti) naar Vieste met NLG. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tremiti Eilanden naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
San Nicola (Tremiti) - Vieste Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Gruppo Armatori Garganici & NLG
Gemiddelde prijs 82 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 2h 12m
Snelste Zeiltijd 2h 10m
Eerste veerboot 16:35
Afstand 42 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van San Nicola naar Vieste?

De reistijd per veerboot van San Nicola naar Vieste is ongeveer 1h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van San Nicola naar Vieste?

De prijs van de ferry overtocht van San Nicola naar Vieste kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van San Nicola naar Vieste is 75 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van San Nicola naar Vieste?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor San Nicola naar Vieste. Dit zijn
  • NLG
  • Navi Tremiti

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van San Nicola naar Vieste?

Boek overtochten van San Nicola naar Vieste via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van San Nicola naar Vieste?

Ja, je kunt als voetpassagier van San Nicola naar Vieste reizen met
  • Navi Tremiti

Wat is de afstand tussen San Nicola en Vieste?

De afstand van San Nicola naar Vieste is ongeveer 42 zeemijlen.

San Nicola Gids

Het eiland San Nicolas behoort tot de Tremitische Eilanden archipel in de Adriatische Zee, en ligt net ten noorden van het schiereiland Gargano. De archipel bestaat uit 5 eilanden: San Domino, St. Nicolaas, Cretaccio, Capraia en Pianosa, en collectief, de eilanden vormen een gemeente van de Italiaanse provincie Foggia en maken deel uit van het nationale park Gargano. Het eiland is bewoond sinds de ijzertijd (4e - 3e eeuw voor Christus) en de Tremiti eilanden een plaats van opsluiting sinds de oudheid zijn geweest. Romeinse keizer Augustus had zijn kleindochter Julia de Jongere hier, waar ze overleed na 20 jaar overgebracht. Het eiland keten werd geregeerd door de abdij van Santa Maria a Mare in San Nicolas eiland tijdens de Middeleeuwen. De abdij werd vermoedelijk gesticht in de 9e eeuw door Benedictijnse monniken van Montecassino. De eilanden werden ook gebruikt voor de detentie van politieke gevangenen tijdens het fascistische regime van Mussolini. Vandaag de dag, de eilanden zijn een belangrijke toeristische bestemming vanwege hun kristalheldere warme water. San Nicola is waar het grootste deel van de bevolking leeft en is de site van een klooster waar een monnik genaamd Nicolò werd begraven. Volgens het geschidenis, elke keer dat iemand zijn lijk probeert te verplaatsen, breekt een hevige storm uit, waarbij het onmogelijk wordt om het eiland te bereiken.


Vieste Gids

De Italiaanse stad Vieste staat bekend als de 'hoofdstad' van de Gargano. De stad, die een bevolking van ongeveer 12.000 heeft en op het meest oostelijke deel van het schiereiland Gargano ligt, speelt gastheer tijdens de zomer duizenden toeristen die op een van de prachtige stranden van de stad baden tijdens de dag en maak een wandeling door de gezellige stad centrum 's nachts. De Gargano, dat is vandaag de dag het paradijs van een toerist was ooit deel uit van een geïsoleerd gebied en werd meestal alleen bezocht door pelgrims op weg naar het heiligdom in Monte Sant'Angelo. Verken de stad verder en zijn aantrekkingskracht is duidelijk. Het centro storico dat ligt aan de rotsachtige punt van San Francesco is boeiend met zijn charmante 11e-eeuwse kathedraal die werd gebouwd op de plaats van een reeds bestaande kerk en heeft een reeks van stappen in de aanloop naar de ingang. De binnenkant van de kathedraal bevat marmeren portretten die de Madonna en kind en verhalen van Christus en de Heilige Maagd. Niet ver van de kathedraal en trots staan 43 m boven de zeespiegel is het kasteel, een van de vele gebouwd door Frederick II in 1240 af te weren de aanvallen van piraten, die later werd veranderd in de 16e eeuw.


San Nicola naar Vieste Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Navi Tremiti 16:35 18:55 2 uur 20 minuten do
Navi Tremiti 16:35 19:20 2 uur 45 minuten Ma, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.